Gjenero o glasanju Mađarske, Slovačke i drugih: Otvoreno igraju u "Putinovoj ligi"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vera

Hag, EU Parlament, UN! Srbi su genocidan narod koji negira svoj genocid i time širi mržnju koja će mu se vratiti, onako ko i u Jasenovcu i u Oluji i u bombardovanju. Zato jer laž ne spasava Srbina već samo stvara zlo, a srpski narod živi u laži i istisnskom zlu.

pichousti

je uspio da individualne zločine dovede na nivo genocida. Većina glasa, veċina bira, većina je genocidna

🔥🔥🔥🔥

***

Sadomazo

***

Anka

***

Dva

***

Kako

***

Banja Luka

***

Mili

***

Hmmmm

***

Nope

***

Teško zemlji

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

Deba - veze nema.

***

Promjenili pravila da bi usvojili rezoluciju

Ovi nacisticki bijednici su bukvalno promjenili pravila da bi mogli usvojiti rezoluciju. 84 naspram 87 ili naspram 109 i usvojili haha. Zamisli da referendum koji je podrzalo svega 43% proglasis uspjesnim ili da odluku u parlamentu bilo koje drzave, donesenu na taj nacin proglasis usvojenom, ne racunajuci suzdrzane. E to se zove demagogija i nacisticka demokratija. Ali platicete za to. Sad idu rezolucije o njemackim i drugim genocidima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sta je Bošnjo kaze Mehmed Selimoviĉ

Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici? Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni s kim istorija nije napravila takvu šalu kao s nama. Do jučer smo bili ono što želimo danas da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kamo da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog rješenja. Preziru nas i braća i došljaci,

/ Najnovije