Gjenero: Milanović gura prst u oko Sarajevu i opstruira savezništvo Hrvata i Bošnjaka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tepublika BiH

Koje saveznisto ???

Hehe

O čemu ovaj priča? Kakvo savezništvo? Gotovo, razlaz, motaj kablove

Putinova doktrina

Obzirom da je milanovic putinov covjek zaduzen za balkan ,a kodno ime mu je stakor tako se i ponasa.Putin je prije prve,a sada i druge agresije na Ukrajinu stalno govorio o ugrozenosti rusa u donbasu i donjecku i mic po mic pripremio se za agresiju.2014. Je uzeo Krim,a 2022. Razara Ukrajinu i vraca je stoljece unatrag.Milanovic postupa po istom receptu,pljuva po Bosnjacima,vrijedja ih i podcjenjuje te govoti o ugrozenosti Hrvata u BiH.

BBB

Milanović provodi politiku Moskve i Beograda u BiH čiji je glavni cilj BiH. Priglupi Milanović ne shvata da dok je BiH biti će i Hrvatske !

N

Pa to svakako. Svaki put politicki vrh hrvatske zateze odnose i povecava tenzije izmedju hrvata i bisnjaka.

Guest

Guest Ovaj klimaterico-krastavi idiot je presao sve granice. Vidi li i cuje li MZ sta ovaj drogirani umobolnik prica i on je u EU. Iskompleksiran je zbog bosanskih muslimana,jer mu se supruga prije njega vodala sa jednim od njih.

/ Najnovije