Generali i veterani Armije RBiH o slučaju 'Dobrovoljačka': "Mi nismo ratni zločinci"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

On

To treba ignore,likovi nisu uspjeli napravit pokolj i sad pizde za tim,treba bagru rastjerat sljedeci put,ja kao pripadnik Armije se stidim nestalih Bugojanaca,Stupnog dola i mozda jos nekih zlodjela sto su se pocinili u ime moje tj. Armije ali mi nismo bili zli,a ovo neuspjelo zlodjelo treba ignorisat,nigdje veze. Mi vas dosli klat i ubijat vi se niste dali i sad ste krivi.

Ajnadzic

Ovaj Ajnadzic je najsmjesniji. On je 3.maja bio na onoj strani. Naravno da nije kriv za Dobrovoljačku

Zlo generala i sda mafije

Hm,generalu skoce na noge samo kad su njihive guzice u pitanju. Niti jedan od govnara se nikad nije pobunio i pitao zasto su dem borci u sb kantonu diskriminisani na odnosu druge kantone i nemaju socijalu,boracku dodatak. A da vam zatrebamo za rat,prvo bi se nama obeatili.gnjide balijske i lopovske.

Kriminalci i ratni profiteri?

To ste sigurno!!!

Bosanac

Heroji Sarajeva ste vi a genocidno srpska smrdljiva propaganda trebali ste zivotinje smrdljive agresorske sve pobit

/ Najnovije