General Mašović: Ovo je početak modernizacije OSBiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Novo je novo! A smiješan je naš finansijski udio, samo 7,5 miliona, ostalo ameri :) Valjat će, da nam ne gori vrijedno šumsko bogatstvo, svake godine.

Kome modernizavija

Helikopteri su super,oruzane snage se dobro uvjezbavaju,ali kome ? Hoce li te snage cuvati integritet i suverenitet BIH ? Ako dodik sa svojim policijskim snagama krene na kasarne tko ce ih braniti ? Daj molim vas ne pisite gluposti.Te oruzane snage mogu samo posluziti NATO- u da ih salje po svijetu,a NATO ni onom stvari nebi mahno za odbranu BIH.

Koliko ce

helikoptera dobiti srpski, hrvatski i bosnjacki korpus? Kako podijeliti 4 sa 3? Hoce li piloti biti iz FBiH li RS-a i zasto naoruzavamo RS? I koga pravite budalama kad NAAROOD ZNOOAA

Mmm

>helikoptera dobiti srpski, hrvatski i bosnjacki korpus? Kako podijeliti 4 sa 3? Hoce li piloti biti iz FBiH li RS-a i zasto naoruzavamo RS? I koga pravite budalama kad NAAROOD ZNOOAA ka Koliko ce<<bit ce jos 8 sledece godine.a postoji mogucnost da se dobiju i od turske 4 u paketu s oklopnim vozilima koja trebaju stici,oko 60 novih oklopnih vozila.to je do nase vojske sta ce izabrati i sta im odgovara.

Crni RS

Novi iz 64 godine

/ Najnovije