Prof. dr. Gavrankapetanović: Svima je teško, ali mjesta panici nema

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BZ

To ti je duznost Gavrankapetanovicu kao direktora bolnice da oboljelima od covida-19 omogucis lijecenje , a ti reklamiras sam sebe i svako malo sazivas konferenciju za stampu umjesto da radis posao za koji primas ne malu platu . Sramota !

071

Još samo da KCUS instalira one vrhunske respiratore i otvori Klinički centar i za sve druge pacijente, i ima da nam bude kao u raju.

Faris

Kraljevi demagogije i politikanstva. Puna ih je BiH. Umjesto da rade svoj posao za koji su odlicno placeni, oni izbezumljenim ljudima razvlace pamet svojim moralizatorskim vazovima i dnevnopolitickim frazama. Vecih prostitutki od vas nema.

JA1

Ova SDA bagra je spremna ocrnit i ispljuvati svakoga ko nije sa njima. Pogledaj im samo komentara. Takav rjecnik i uvrede i izmisljotine mogu smisliti samo kriminalni SDA umovi.

09

Pa majmuni , čovjeku je to u opisu posla, i dužnost da izvještava javnost. O čemu vi glupani nepismeni pričate?!

/ Najnovije