Gahler o Dodiku: Osim sankcija, imamo i druge načine na raspolaganju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

g@st

pa iskoristite ih, sta cekate vise sunce vam kalajsano

Ma da, sacuvajmo mi SDA i

Bakira, Sebiju, Fadila i Osmicu, mnoogo su nas zaduzili…

Uronja se razumije

Samo kada krmci dobiju iza ušiju tada sve razumiju!! ka Kuronja Sta si ti neki krmak pa znas kako je to? Cestitke, ti si idiot dana! Ima li vas jos ili si ti jedini zaosato?

Kuronja

Samo kada krmci dobiju iza ušiju tada sve razumiju!! ka Kuronja Sta si ti neki krmak pa znas kako je to? Cestitke, ti si idiot dana! Ima li vas jos ili si ti jedini zaosato? ka Uronja se razumije <<NAŠO SI SE UVRIJEĐEN ĐIKANE USMRĐELI GENOCIDNI ĆERAT ĆEMO VAS DO SUDNJEGA DANA!!!

Zanatlija

Gospodo sa Zapada, sto duze budete zatvarali oci od prave istine o BiH, skuplji ceh mi u BiH cemo da platimo. Nije Dodik kriv. Malo se zapitajte zasto on radi, osim po vec vidjenom stereotipu za sve treba kriviti Srbe ili Ruse. To icigledno nisi shvatio osnovne stvari na kojima BiH funckionise. A to je da se tri konstituivna naroda mrze do bola. To je kljuc i rijesenje problema.

Guest

Guest @ Zanatlija Ako si ti psihicki zaostao ne donosi zakljucak kroz svoje posmatranje i osjecanja na druge i konstatovati svoje vidjenje.

Guest

Guest Ne rsite se sa necim sto nemate. Stisnite petlju i rijesite problem,a ne kukuricite.

Emina Šabić

Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog.

/ Najnovije