Gabriel Escobar se neće sastati sa Miloradom Dodikom

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Zašto bi se neko sastajao sa ovim koji bi mu državu prave mafijaši, ratni zločinci i profiteri, ubice, negatori genocida, itd. To je kao da prebacite Kolumbiju, a ona je još super, u srce Evrope. Priznaje sve osim istine i pravde. Bye bye jadnici. Jadni Srbi s tobom.

Dragan

Ne smije da se sastane bolje napisite, nebitan lik... Zna da bi mu Dodo natrljao nos... Nema vise, gotovo, tresla se gora dosao mis...

Ibrahim

Mirni razlaz, Hercegovinu Hrvackoj, RS Srbiji, mibkakvi nas vode bolje nismo ni zasluzili.

Hamza

Ja da ratujem za Bakirove i Komsiceve firme i talove NECU, ko hoce neka izvoli i kad bude preturao po dzepu za tramvajsku kartu neka se ne nervira kad prodju pored njega sa novim Audijem i Mercedesom.

Valter brani mahalu

Cuj Avodvic potvrdio. Kao da radi za State Department Ispade ovaj Avdovic neka svjetska faca.

321

Dok konvertit Zivkovic ispija kafe sa kumom u Sstanbulu, dok Sefko skuplja gas po Aziji, dotle: https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=452008

Re Ibrahim, Hamza i Fikret

Ceto, dobri ti ovi nickovi, koji si ti jadnik, mene sramota za tebe, al' ti moram priznati, nasmijao si me

ENDE! Jasno dao do znanja da je BIH entitet nazvan pc genocidan!

.

/ Najnovije