FUP pokrenuo internu istragu protiv Zorana Čegara i dvojice policajaca

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

reketaski parking

parking je nelegalan, radnik nije prijavljen, hocete li ispitati i to?

Guest

Guest Je li to onaj sto misli da mu je sve dozvoljeno.Ako se sjecamo on je naoruzan htio da udje u drzavne institucije.

Name

A iznervirao ga papak garant, nema sta drugo biti.

Rukfaš

Kamo sreće da je više policajaca kao što je Zoka bio bi ovo puno mirniji grad.

Seljak, Name, Rukfaš iz Zone@Sumraka

A iznervirao ga papak garant, nema sta drugo biti. ka Name Jesi li ti onaj reintegrisani ljakse sto je prodao drzavljanstvo za skelu? Ili samo glupan? Realno, ti si jedno i drugo, definitivno

Hklkdl

Siledžijski smrad bi trebao popiti tužbu da je bih d od države. Ali kako su "državu" pravili ovakvi za babuku aliju ništa se neće desiti.

Hjlčajošpf

Oni ga još nisu suspendovali, u civilizaciji bi se to desilo pola sata po objavi snimka ;)

Kćšdblz

Za ove smradove koji ga brane da Bog da vam deca radila na ovoj hladnoći za cenera pa ih još neko i tukao ;)

Guest

Da je drzava pravna momentalno bi bio smjenjen

Guest

jos otkaz da popijes majmunee i treba te vratiti na nizeradnedni posaaooo

Name

A iznervirao ga papak garant, nema sta drugo biti. ka Name Jesi li ti onaj reintegrisani ljakse sto je prodao drzavljanstvo za skelu? Ili samo glupan? Realno, ti si jedno i drugo, definitivno ka Seljak, Name, Rukfaš iz Zone@Sumraka<< Glupan ti je u familiji papcino.

gost

Jedino otkaz i krivična prijava imaju smisla

gost

parking je nelegalan, radnik nije prijavljen, hocete li ispitati i to? ka reketaski parking Sve i da je to tačno, ne daje mu za pravo da divljački udara momka bez razloga. Postoji procedura ako parking nije legalan, nije na njemu da to rješava.

ilegalac

smjena, zabrana rada, javno izvinjenje momku, i kazna, novčana i zatvor

Alac

Govedo jedno obično sa Romanije!

Bega

Otkaz i krivična prijava je trenutna obaveza za ovog kabadahiju. On krenuo redom šamarati, danas momka na parkingu, sutra mene na ulici a prekosutra tebe što ovo čitaš! Dokle više kabadahije trpjeti? Ima li zakona za njih?

/ Najnovije