Forto: Opet se dogodio fizički napad na zdravstvenog radnika, poduzet ćemo mjere

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Velika vecina osoblja

Doktora i drugih po domivima zdravlja nista ne rade, piju kafe. Ja sam djecu vodio par puta i slikao hodnike prazne, naruci me diktorica , dodjem nema nikoga a ona pola sata tamo pije kafu i pusti nas da cekamo, pa onda kaze, ja zaboravila na vas izvinite. Oni su odron i ne cudi me da ih neko zajmi.

Koel

Ovog fortu treba nabiti nogom u minken odakle je i dosao dezerter bezobrazni

Hula

Ubahatilo se govno podanicko. Primili ga u masone pa se sada dokazuje.

Guest

Premijer kojem se teško može vjerovati

P

Bio si na celu povorke ponosa i sad bi uvodio mjere i prisilnu vakcinaciju pa za koga smo to mi glasali za masone

Jao

Kako su vam glupi komentari. Bas ste sljegli ovdje.

Suki

Trebali ste i davno poduzeti mjere, medicinari se baš al baš obahatili, dobro ih narod i trpi...

HAHA

Ovaj Forto isto malo dijete , kuka i plasi se svega sto se navodno desi. I ako je napadac od ranije poznat policiji , znaci vec je izvasavao prije krivicna djela. Umjesto toga on bi citav narod oznacio jednakima kao da smo svi poznati policiji. Dok je mahao repom na povorci ponosa, lik uvodi restrikcije daleko pametnijim ljudima od njega.

Kosovo 99

Udrite ovu SDA bagru pravo među rogove. Halal vam bilo. A ako smiju neka izađu na ulicu.

Opet

Opet ce biti kriv doktor kao kad je doktor na ukcs potegao pistolj na doktora pa se to zataskaje a forsira se izjava da doktori nece da lijece djevojcicu Nadi,niko od novinara nije stao u odbranu i doktora koji je na poslu napadnut

Tehničar

Napadač siledžija je Faris Bajrić. Kolega koji je napadnut ima oštećenu kičmu od ranije i ovo ga je uništilo. Bajrić ga je izudarao šakama i išutao nogama, bez ikakvog straha od policije.

KLOSA

SLUSAJ TE POLITICKI LJIGAVCI PREVISE PRIJETITE GRADZANIMA MOGLO BI SE DESITI KONTRA MALO FALI DA ZAPOCNE VELIKI LOV POCIJENJUJETE NARODE GRADZANE

/ Najnovije