Vlada Kantona Sarajevo donijela novi set mjera i upozorila na totalni lockdown

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Otpisani

- ,,Naređuje se javnim zdravstvenim ustanovoma da se izolacija za COVID potvrđene i nepotvrđene produži na 14 dana.'' Ima li neko da ovo pojasni ???.... I još šta je sa maskama,na otvorenom i zatvorenom , ostalim trgovinama osim tržnih centara ????

Koel

Za potvrdjeni i nepotvrdjwni covid hohohohohojo kakvi debili majko mojaaaa

Dea

Pa kako Vas nije sram izaci pred kamere s takvom gomilom nebuloza i nesuvislosti.

0

Kakva policija pa zar ih 300 ne fali u KS nema pozornika i na vidiku!

Blue

Prije godinu ,kada je bilo 5-6 slučajeva je bio totalni lockdown ,sada kada umire po 20 dnevno ,razmatraju se mjere!! Unatrag 30 godina ,tačno kao da se neko igra sa ovim narodom! Ne znam jeli gore da narod vode ovce ..ili da je taj narod još gori od istih!!

Drinco

Deri stoku , pare raspodjelit ugrozenim.

Mex

Idi gasi trebević ti gori debilu nesposobni

Sasa

cekaj malo... god nakon pojave vi tek uveli da pri ulasku u BiH treba neg nalaz? Kakva stoka fuj to nas je i sjebalo

Remus

Samo kaznjavanja i prepadanja....predlazem vam da sebe dobro kaznite sakama po ocima

Maki

Citate li i cujete sta narod misli i vama debili nesposobni,pa vu ste obicna septicka jama i zelim vam da potonete sto dublje jer cemi se lakse snaci bez vas!!!!!

Nr

Nepotvrdjenim produziti.... sta je sljedece,mozda pise u onoj hitlerovij knjizi, pa procitajte, a micemo kao ovcice slusati, dok nam ne predje preko nosa, onda neka vam je bog na pomoci, iva koji slusate sta kazu svjetski fasisti, a bogami i vama koji im pomazete u provodjenju fasizma.

Hans Landa

Gdje su vakcine?

NiP

Zar ova vlada nije iskorijenila coronu,sreca pa sad imate dosta dif-ovaca vi ste sposobniji od prethodnika. Vidite da problemi tek pocinju kad se dokopate vlasti.

/ Najnovije