Forto i Hota-Muminović posjetili Zetru, uputili i poziv građanima

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

L

Prepadanje naroda, novi soj, nigdje veze vjerujemo vama a ne svojim ocima.. https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/farmaceutski-divovi-jj-mora-platiti-5-milijardi-dolara-kazne-a-pfizer-povlaci-12-serija-lijeka-jer-moze-uzrokovati-rak.html Eto i malo ko prodaje i pravi vakcine.

Novi poredak / New order

Neka vakcinisanim Bog na pomoći. Došao je vakat da planetom upravljau farmaceuti uz pomoc korumpiranih doktora, potkupljenih medija i odanih političara. Nova vjera je medicina kojom upravlja farmakomafija. Imamo novi vjerski poredak: Farmacija=Bog, WHO=bogomolja, Korumpirani doktori=misionari, Novinari i mediji=glasnici, Političari=vojska, Medicinski radnici=egzekutori, Narod=eksperimentalne ovce. Onaj ko vjeruje u struku i svu ovu organizovanu igru, izdao je vjeru i Boga!

Gost

Sve ok osim dijela “da ne biraju”. Raja nece Kineza i Rusa, jednostavno nece. Upitno ti putovanje u inostranstvo, rad vani itd. Podjelili ste Pfizer svojoj ekipi pa sada visak kineskih i ruskih bi davali raji. Radije bih otisao u Srbiju ili Hrvatsku sada a evo cekao sam patriotski i kao Sarajlija. Ali vidim zeznuo se, hocu i ja Pfizer ili Modernu.

Premija

Zar je moguće da vakcinišu i puštaju ljude bez maske (na slikama) ???? Suviše smo se opustili i više niko ništa ne poštuje pa ni zdravstveni radnici.

Veteran64

"U slučaju da zdravstvenog kadra ne bude dovoljno, ići ćemo prema Službi za zapošljavanje, ali proces vakcinacije ne smije da trpi. Najvažnije je da ljudi što prije dobiju vakcine. Sva istraživanja pokazuju da je ovo nova pandemija nevakcinisanih, jer pandemija pogađa samo nevakcinisane", izjavio je premijer Forto. LAZE KO PAS!!!

/ Najnovije