Premijer Edin Forto najavio nova zapošljavanja u Kantonu Sarajevo

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jup

Mozak malo koristite prilikom "popunjavanja", zaposljavate osobe bez znanja u sektor porodicne medicine, sto za posljedicu ima nekvalitetno i neispravno pruzanje usluge osobama u potrebi. Rasipate bajke kako se borite za boljitak, a vecinom postupaka obicnog insana gurate u stranu kao komad otpada, zalosno ali je tako. Vladajte nije sporno, ali radite za stanovnistvo, a ne za politicke poene.

Guest

Ovdje nema, ama baš nijedan razlog, da ijedan građanin ostane u ovom ili bilo kojem drugom kantonu.

Duduk

Zar niste zaposlili svu rodbinu

Guest

Edine ba, jel to proizvodni sektor??? Ili zastitari koji ce da Vas brane kad se ovaj jadni narod, za nadati je se, jedan dan probudi i krene da bije motkom preko ledja??? Sve je ovo suplja, ti znas, ja znam, svi znaju a niko jaja nema da kaze Car je go!

/ Najnovije