Forto: Bračnim parovima i borcima ćemo ponuditi povoljnije stanove

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay_Boy

Hocemo Visenamjenski Helikopter i to ne jedan...!!

Pušenje

......subvencije mladima koji kupuju stan prvi put. Olakša vam život, a digli ste kredit. Nemamo taj novac. Očito SDA je uticala na vas svojim kritikama. Zašto da nekome subvencionirate kupovinu stana kada taj neko ima i posao i još digao kredit. Šta je sa nezaposlenim mladim bračnim parovima koji nisu u stanju ni iznajmiti ,,stan na dan''. za osnovne fiziološke potrebe?Opet otimati sirorinji a dijeliti bogatim i onima što kuće na selima koriste kao vikendice a ovdje kupuju stanove od 100-150 tisuća maraka. Koliko je kreditno zadužen kanton Sarajevo ? Ko će vračati te silne kredite jer ljudi odoše. Nema pretpostavke a ni dobara sa kojima bi mogli garantovati da ćemo ih vratiti i normalno živjeti. Treba pristupiti planovima štednje jer se suviše razbacujemo a malo zarađujemo i doprinosimo društvu.

Kia

Ponudit ces kao do sada demagogiju i populizam. Uostalom ti nista ne nudis, jer bi trebao znati da je politika servis graďanima a ne neka licna i privatna prčija.

I vama sda lopovima su bitniji psi od demobilisanih boraca;u sb kantonu za pse ima para a za boracki dodatak nema.gledate kako se pate oni koji su vam drzavu sacuvali,sram vas bilo olosi bezdusni.!!!!!

I vama sda lopovima su bitniji psi od demobilisanih boraca;u sb kantonu za pse ima para a za boracki dodatak nema.gledate kako se pate oni koji su vam drzavu sacuvali,sram vas bilo olosi bezdusni.!!!!!

/ Najnovije