Forto: BiH je napadnuta izvana, ruski plaćenici pokušavaju blokirati državu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slazem se

Vrlo dobro gospodine Forto uz nadopunu da bi visoki ptedstavnik morao donijeti odluka da izetbegovic,dodik i covic nemogu biti kandidati na izborima.

Forto

Najbolje da se ispalis i za tebe i za nas.

Forto

Oni blokiraju, vi rasprodajete i pljackate...

Bosanac

Ove srbende 30 godina ruse Bosnu nemogu joj nista *** srpske

Rusitelji

Neka rusitelji BiH podvuku racun i utanove koliku su vec cijenu platili: demohgrafsku, ekonomsku, uopste razvojnu, pa nek razmisle kakve mogu biti dugorocne poslijedice takve politike...ako misle da je RS dobitak, nek razmisle sta je stvarni sadrzaj toga, i sta su srbi u Bih bili 1990 i sta su danas, mjereno sa drugim narodim i drzavama svijeta...i shvatiti ce da je strasna cijena placena za politiku koja jedini vektor razvioja vidi u etnoteritorijalizaciji...

Blue

Tako je!

Miki Maus

kazes da ruski placenici blokiraju tzv drzavu. ima li neki dokaza za takvu tvrdnju? pa koliko godina vam je blokirana Pederacija i Mostar? jel' i to dijelo nekakvih imaginarnih ruskih placenika. vi BiH muslimani ste narod ogrizao u kriminalu i bez morala. za sve su vam drugi krivi. vase krivice nema. zato idete i prosite po okupatorskim ambasadama. podanici moji dragi!

Tatar

Idi Forto što prije i ti i tvoja klika otidjite pa da i ovom narodu jednom svane

/ Najnovije