Formiran pregovarački tim: RS i HDZ spremni razgovarati "o budućnosti BiH"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Muslimanitet

samo razlaz

Koel

Mozete ga poglabati samo skupa kao i inace s dodom i covketom na celu

69

Mozete ga poglabati samo skupa kao i inace s dodom i covketom na celu ka Koel pusti njih ba, koliko gospodin koel ima godina, vaše poruke što se tiče 'glabanja', mi djeluju jako sexy, i uzbudljivo, inače sam bez muškarca već oko mjesec dana...

69

Mozete ga poglabati samo skupa kao i inace s dodom i covketom na celu ka Koel jesil' oženjen šećeru mmmhh...

@

Cuj to formirani timovi za pregovor, a timovi ustvari postoje vec 25 godina, a timovi su Dodik i Covic koji pregovaraju skoro svaki dan o boducnost Bosne i Hercegovine. Smijesni ste.!! Al hajd et da vidimo sta su sad smislili braca Buljasi.!!

senad

Idijotima lakse uturit u gu*icu nego uglavu

trutovi

BiH je neupitna o buducnosti RS-a moze se razgovarati

Role

Ja se slažem sa gospođom Cvijanović i sa gospodinom Čavarom, trebaju mirno i dostojanstveno, bez rata i ubijanja napustiti BiH i vratiti se u svoje matične države. Samo u miru i bez puno buke molim, mi nismo za rat.

69

Mozete ga poglabati samo skupa kao i inace s dodom i covketom na celu ka Koel ...Šećeruuuuu, što se ne javljaaaaaaaš...baš sam se napalila, gdje si maco želim te.. uuuuuhh...

69

Idijotima lakse uturit u gu*icu nego uglavu ka senad ... Volim ja i grupnjak, ti gore, koel dole, a ja u sredinu, ili ako hoćeš, ti dole, koel gore, ja ću opet u sredinu.

jadno

ovakvi komentari su primjereni portalu RS, bez impresuma i odgovornosti

/ Najnovije