Filandra: Rusija potiče bh. Hrvate na nedemokratsko i antizapadno djelovanje

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema

I muslimani su nezadovoljni polozajem u rusiji. Trrbalo bi i njima dati veca prava.

principijelan, nema sta

Je li ovo onaj Filandropulos sto nekoc tvrdio da je nekulturno da Bosnjaci biraju Hrvatima...I to se sa FpolitickihN. !!! Jadna ona djeca koju on poducava. Kao sad se dozvao tobe. Ima ljudi koji pamte, Sacire....I nemoj se vise kandidovati. Necemo se izabati

CC

Dugovi Agrokora su u rukama Rusa i Sberbanke . Nije nikakvo cudo sto se ugrozeni ulizuju Rusima i sto dozvoljavaju da im Rusi popuju . Covic samo radi sto mu Zagreb naredi , a sto se tice nas i Rusa , stvarno su malo je reci bezobrazni. Rusi otvoreno vode neprijateljsku politiku prema najmanjem Evropskom narodu , a to sto nama pokazujete zube i mislite da nam mozete ukrasti drzabu . Nece moci babuske !

dP

Tkz. novinaru, jesi li školu učio u Beogradu 90tih godina ?

Jah

Gospodine Filandra mnogo toga je u igri. Naime, beogradski tariguzisti poput okorijelog ekstremiste i ratnog zločinca Ivice Dačića aktivno nastoje zakuhati još i treći svjetski rat pa u tom smislu u njihovim psihopatskim mentalnim sklopovima je višegodišnji zločinački plan da Rusiju podstrekuju da izvrši novi genocid nad djecom i omladinom Minska u Belarossi. I što je još mračnije, stari magarac Harčenko to podržava. Fuj.

??!!!

A, ko potiče muslimane i obećava im cijelu BiH?!

Ha

@cc, A ko kaže da ste vi muslimani narod?! Svi znaju, ai vi sami, da ste islamizirani Srbi i Hrvati. A i ne može vam se ništa oduzeti, jer ništa niste ni imali, niti imate!

/ Najnovije