Fikret Hodžić na suđenju prozvao Dragana Bursaća, on mu odgovorio: Kad vas ovakav ološ napada...

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

/*-/ja iiiii-*/*--/

To je domet sda kriminalaca,ukrast,slagat,prevarit,to je najveca gamad na planeti zemlji.

Pinokio

Pojeo vuk magarca. Kao da ce nesto biti od svega ovog cirkusa. Da su ukeali metar drva zavrsili bi expresno u prdekani na 6 mjeseci.

bgvjhjjkjk

Dobar je bracika, razvlači turcima pamet a kada zatreba zna se koju će uniformu navući ;)

Pero

Cega se pametan stidi,time se budala dici.

tonk19

Fikrete koji si ti ološ i lopov. Imaš srama da se uopće obraćaš narodu. Sram te bilo za radi novaca ti si stavio živote naših ljudi na kocku. Bolje ti začepio ta svoja pokvarena usta koji samo znaju da vrijeđaju one koji mu istinu saspu u lice

nooooroooood znooooooa!!!

nooooroooood znooooooa!!! ;-)))))))))))))))))))))))

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Gh

Lijepe riječi su ukras

Nasta smo spali

Da nam bursac dijeli lekcije o postenju. Covjek godinama luksuzno zivi i putuje a nema licna primanja....

vhjhuhjiojiji

Prima prima, kako ne prima. Braća ga poslala da đojleniše sa tuurcima i prikuplja vredne podatke. On je naša mata hari ;)

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

Da nam bursac dijeli lekcije o postenju. Covjek godinama luksuzno zivi i putuje a nema licna primanja.... ka Nasta smo spali Da nema primanja jer ništa ne radi, a ono što je novinar eeee to je onako jel

Patriota

Vi koji ste petljali oko respiratora, ja vas i gledam kao *****ke

/ Najnovije