Fedžad Forto posjetio portal Radiosarajevo.ba i dobio novo priznanje

0
Radiosarajevo.ba
Fedžad Forto posjetio portal Radiosarajevo.ba i dobio novo priznanje
Foto: EPA-EFE / Fedžad Forto i Aldin Kulić

Fedžad Forto, generalni sekretar Društva novinara Bosne i Hercegovine i zamjenik glavnog urednika Federalne novinske agencije (FENA), danas je bio u posjeti redakciji portala Radiosarajevo.ba, gdje mu je uručeno priznanje i zahvalnica za doprinos u proteklom periodu.

Ovaj iskusni novinar, po obrazovanju profesor historije, autor je više referentnih historiografskih radova, učesnik prestižnih obrazovnih programa u svijetu te dobitnik više novinarskih priznanja, te je ovo posljednje redakcije portala Radiosarajevo.ba, samo jedno u nizu nagrada koju je dobio za svoj angažman u profesionalnom novinarstvu.

"Veliko hvala kolegama s portala Radiosarajevo.ba. Uvijek je posebno zadovoljstvo kada kolege priznaju tvoj rad i saradnju. Radiosarajevo.ba, uprkos teškoćama, i dalje održava visok nivo profesionalizma i ozbiljnosti u radu i relevantan je faktor na bh. medijskoj sceni", kazao je Fedžad Forto, generalni sekretar Društva novinara BiH i zamjenik glavnog urednika FENA-e.

Priznanje Fedžadu Forti uručio je Aldin Kulić, direktor Marketinga portala Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije