Federalna inspekcija najavila pojačane kontrole, evo u kojem periodu

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy2410

E jesu naporni oslobodi Boze

MrziteljPDA

Priča mi prijatelj koji ima trgovinsku radnju da je prva rečenica inspektora kada uđe u radnju da mora pisati neku kaznu jer ne smije se vratiti u kancelariju bez određenog broja kažnjenih trgovaca ili ugostitelja! Tako da se ovo pretvorilo u klasičan reket i ništa drugo. Imaju nekih 20 fazona na koje uzimaju ljude, naravno ako ih ne uhvate za račun ili radnika onda idu polako po knjigama i dokumentima. Kaže pola tih dokumenata nema nikakav uticaj na poslovanje ali neki propis koji se mogu tumačiti i ovako i onako su im ključni da te oderu jer kako god si ti to protumačio on uzme da je ispravna druga opcija.

Anonimus

Napokon da ste se odlučili malo pročešljati!Odite u Tomislavgrad u starački dom i pogledajte što se radi to je strašno .Obraćam se nacelniku al to je bez uspijeha...Molim vas pomozite jadnim štićenica za koje se nema tko pobrinuti!Totalno bezakonje,zaustavite nesposobne ljude da rade ovaj odgovorni i humani posao!lp

/ Najnovije