FBiH: U dvije godine prestalo s radom skoro 1.300 firmi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samostalni privrednik

To su oni koji cijeli život nešto mučkaju. Kao npr. oni što su uzeli poticaje za zapošljavanje od kantona i FBIH. Čim im istekne zadani potpisani ugovor ponovo odjave firmu i opet na biro.

Đurica

To su oni koji cijeli život nešto mučkaju. Kao npr. oni što su uzeli poticaje za zapošljavanje od kantona i FBIH. Čim im istekne zadani potpisani ugovor ponovo odjave firmu i opet na biro. ka Samostalni privrednik Tako je krenuo i Fadil Novalić u Gračanici. Kad su nestale donacije prešao u Sarajevo i preuzeo Vladu FBiH, Već šestu godinu je NEZAMJENJIV. SDA - U JEDINSTVU JE SNAGA

Komentar

Pa za ovo je SDA kriva. Njihov covjek je na celu PU.

Krajina

Bez obzira što objavljuju ovakve podatke oni još uvijek nisu svjesni štete koju nanose malim poduzetnicima, obrtima i radnjama sa 1-10 zaposlenih koji su u svim zemljama nosioci razvoja i zapošljavanja, samo naši inspektori kada dodju deru male a velikim, iza koji stoje političari, ne smiju ni otići! Da o fiskalnim i parafiskalnim nametima i ne govorim!

/ Najnovije