FBiH se časti luksuzom dok građani osjećaju svaku marku: Vlada troši 1,6 miliona na automobile

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

APSOLUTNO...

.... gadljivo, neobranjivo i sramotno. Ali, posrijedi je samo naslijeđeni obrazac ponašanja begova, knezova i knjazova SDA, HDZ i SNSD. Je li iko od toga neofeudalnog šljama išao na posao pješice ili gradskim prijevozom- poput političara u skandinavskim zemljama, Švicarskoj, Nizozemskoj? Je li, dok su SDA-HDZ-SNSD formalno jahali na grbači sirotinje raje, narod uživao u obilju, blagostanju, sigurnosti i obećavajućoj budućnosti????

SDP

Sta je piiiiichkeeeee. Smeta vam? Hocete da to radi SDA? To hocete? Sikter marvooo

Tuner

Nek saceka lokalne izbore. Da vidi sta ga ceka na opstim

AGE BEGOVI BANOVI KNEZOVI

NACIONALISTI FASISTI ISLAMISTI ..........JOS UVIJEK JE LYX IMATI AUTO U PAKISTANU I U KABULU....VOZITE JOS UVIJEK TRABANTE JASETE MAGARCE HOLANDSKI NACIST BISICKLOM IDE NA POSAO I OSTALI EU .....EU SA VAMA SKUPA JE NAZIST SKUPIMA NACIONALISTA NACISTA SLJAMA SVEG SLJAMA STO POSTOJI NA SVIJETU

Svaka

vlast je ista, nema tu puno razlike po pitanju trošenja para i vlastitom ugođaju. Kolika je BiH, dovoljna bi bila škoda kao službeno vozilo, ali svaka vlast do sada vjeruje jedino u luksuzne i skupe automobile

HEPA

...nisam ja htio, ali ostali inzistiraše...DBS

Da Bog da

Sve i jedan izgunuli u tim autima, zajedno sa šoferima i tjelohraniteljima! Amin!

Priprostom puku

Pavpriprosti puče gdje su demonstracije, protesti, zvižduci???? Ugledajte se na braću srbijance ili francuze! Upitajte se: zašto mora politička marva imati uopšte službene automobile, telefone, povlastice .... Naš domet je da žugamo po kafanama, portalima a nekima je i ovo teško!

Nemože se sve riješiti olovkom na izborima

neke se stvari rješavaju motkom...više ne ide ovako...potpuno nove ljude anonimusa.. dovesti na vlast

Bosanac

DaBogda im djeca ginula u tim sluzbenim autima majke vam kuje ministri Seljacine Nepismene Lopovske djeca vam crkavala

Tava

Gdje je sad Dubioza da opjeva Nerminove Tuarege, Benjaminin Dijamant, Isakov nepotizam.. kod Fadila Novalica su bili redovni pod prozorom sa tamburama.. iako je tad finanijsko stanje bilo jedno pet puta bolje..

dodi12

Sta je nisu oni krvi vec glupi narod koji nista neradi pa ovde je vrijem dolso neka ja ima a komisije neka umire ljudi ljude nemogu vise gledati ,a svi nesto klanjaju a sve vise zlo milse i kratu nego on sto ne klanjaju nema oni istiksi klanjaca sve su ovi koji zele da se hvale i da in neko vidi a lopovi uzas veliki.

Han

Kako stati u kraj ovome, eto kako? Bosnjaci su pokusali, glasali za one koji su obecavali drugacije i dobili su isto kao i ranije. Bosanski pravoslavci i katolici nisu ni pokusavali mijenjati i njima je i dalje isto. Kako dobiti vlast da radi za narod i drzavu???

To smo svi MI

S*** sebična.

Pa sta

Glasaci su s***sitnog zuba i treba da trose kad im se moze. Niko se ne buni.

Han

Glasaci su stoka sitnog zuba i treba da trose kad im se moze. Niko se ne buni. ka Pa sta Ma to je ofucana prica. Kako se ne bune glasaci? Glasaci su na zadnjim izborima glasali za one koji su obecavali drugacije od onih prije njih a dobili su one koji govore pa to su radili i oni prije nas. nije do glasaca. Mislim na glasace Bosnjake, pravoslavci i katolici su glasali isto.

Sve to...

...dok prosjecna plata ne moze pokriti trecinu potrosacke korpe u gladnom lopovskom Bingu!!!

/ Najnovije