Kajtaz: Ponašanje vijećnika BH Bloka odlučit će budućeg gradonačelnika Mostara

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kaj

E moj Kajtazu. A sad nam jos recite sta je to sto je odredilo ponasanje BH bloka? Upravo to ce odrediti i ko ce biti buduci gradonacelnik Mostara.

SDA i dogovori

SDA se poslovično ni sa kim ništa zvanično ne može dogovoriti ali zato redovno krivicu prebaci na nekoga, vrlo često na koalicione partnere. Bhblok im nije koalicioni partner ali im ne smeta da se ponašaju kao da jeste. Neka SDA odabere sama sve što može, ne treba im niko.

Slava Storonci

Mostarom će upravljati bošnjačko-hrvatska koalicija, a to su trenutno jedini mogući partneri HDZ i SDA. HDZ neće napraviti grešku i šurovati s bošnjačkim malim strančicama. HDZ-u ne trebaju veći problemi u Mostaru od onih koje već imaju. Svako drugačije razmišljanje je nacionalistički bezobrazluk.

/ Najnovije