Fake news: Čišćenje pravoslavnog groblja podvalili kao „strašan vandalizam“ u Sarajevu!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

FUJ!

Joj kakvi trovaci naroda, pa zsto to radute vise, sta vam je koji q*ac, pustite nas da zivimo!!!!!

Odgovornost

Zašto neko ne pokrene tužbu protiv medija koje šire laži i dezinformacije a naročito protiv odgovornih lica Sada je kleveta u RSu krivično djelo pa neka se radi prema zakonu. Ovako možemo naglabati danima. Samo tuzba.

Dušebrižnici uslužbi politike

Toliku su brižni prema svom Srpskom narodu, da im Semir Osmanagić čisti pravoslavna groblja. Sramotno za srpske vođe i crkvu. Svaka čast Osmanagiću

Lažljivi Srbi

Što bi rekao Dobrica Ćosić mi Srbi smo lažljiv narod: "Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno"

Nadimak

***

Dule

Najgori smo narod mi Srbi

Od ovakvih

Se treba dobro paziti. Ovi su spremni na sve za ljubav fotelje. Ali nisu sami. Sa svih strana isto udaraju

titi

Najveći manipulatori ,laznjaci ,kvarnjaci ,hinje i kukavice su ovi nazovi Srbi što Dodika slijede , fujjj dodikova škola

333

Mozes misliti kako ce ovim ljudima, koji kao mala djeca zive u nekakvim fantazijama, bez odgovornosti, bez ozbiljnog rada, biti kada za koji dan budu spusteni na zemlju i budu morali da budu odrasli ljudi koji snose odgovornost za svoje postupke?

/ Najnovije