Fair Observer: "Može li ranjiva BiH biti sljedeća Putinova meta?"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ba

Bujrum neka dođu. Kako će proći, zavii od njih samih.Mislim da će svojim dolaskom U BiH samo doprinijeti bržem nestanku svetosavaca iz države BiH !!

Guest

* vise svima *, koji loše, ugrozavajuci, strahujuci ili bilo kako drugo pisali o BiH. Odjebite vise svi, ukljucujuci i Rusiju. Sta ste vise navalili na ovu drzavu, * vas, ko vas dade. Svi koji lose o BiH pišu, isti su kao *iz tvorevine RS, ili *ili cak i Rusije.

Eh

Evo odgova na maloprije vijest, ko plasi i zakuhava , zapad i njegove puslice nazovi mediji

nato vs. rusland

To hoce li rusi doci u bih ili ne, ne zavisi samo od rusa, ili nas, Bosanaca. To prije svega zavisi od nato, EU, vel. britanije...a mozda malo i od ruskih saveznika, posebno ovih u sirokom brijegu :)))

zeek

Hehehee poslije ukrajine bice manji od makova zrna Nikad vise mu nece pasti na pamet da ratuje

Biden

Gdje češ na Rusiju

Genocidasi

na mogla bi ta prljava Rusija zemlja psihopata biti meta svijetu pa u naša .I ovako cijeli svijet je protiv psihopate.

Bake

SS panzer divizija uništena skidaju ih ukrajinci ko muhe

D aut

na mogla bi ta prljava Rusija zemlja psihopata biti meta svijetu pa u naša .I ovako cijeli svijet je protiv psihopate. ka Genocidasi Nije ceo svet protiv Rusije. Samo su protiv fašističke zemlje i podanički narodi

Pih

Kakav bizaran tekst..

/ Najnovije