Fadil Novalić o najavama Elektroprivrede: "Dva su načina da se zadrži ova cijena struje"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne ko

Izvoze ugalj u Srbiju a nemaju uglja ???? Govore da imaju viška rudara i rudnika a nemaju uglja ??? Napuckavali su rudare na štrajkove protiv bivših uprava EP a sada im se to odbija o glavu. Ni jedno nije istina nego po svaku cijenu žele povečati cijene ili žele EP svesti u ravan pa da je neko prihvatizuje . Shatler je to prije izvjenog vremena i nagovjestio za EP i Telekom.

Frljoka

Sumnjivi i na sve načine inkriminirani nama nešto objašnjava, tumači, laprda... mak' se Fadile da te ne gledamo.

****

****

Bosanac

Ovom sdaovcu je mjesto u zatvoru

123

I ti jos uvijek nisi u zatvoru?

Sena

Novalic puno nedostaje s bio si dobar premijer svi smo imali pomesti od tvoje vladavine a najviše penzioneri i sehidske porodice

Gost_Radio_Sarajeva

Halo Bing, kako Fadil? Nije u zatvoru? A, kaže da će i od tamo obavljati funkciju. Ako, ako,

Frlju za dozivotnog precjednika

Fildjan Avlije!

Koel

Moj Fadileee nesposobno donkrajnjih granica svejedok sa sta rade u javnim firmama u kantonu sarajwvo doveli su direktore koji nisu sposobni cuvati dvije ovce a ne voditi firme sve je u kantonu u raspadu samo sto je zamaskirano narod jos ne zna stanje a vidjet ce kaf se vlas smijeni opsti je haus u javnim firmama nikad hore stanje od rata nije bilo bjezite omladinoniz ove zabiti nema ovdje napretka ni 50 godina sta su ovi uradili

333

@Koel Ja stvarno ne znam gdje ti zivis i kome se obracas, ali mi koji zivimo u Sarajevu i rodjene smo Sarajlije, jako dobro vidimo kako se od 1991. godine unistavaju javne kompanije i institucije. Tu stranacku propagandu okaci macku o rep. To mozes da pricas samo onima koji su se rodili juce ili skotrljali sa nekog brda, pa misle da je pod Sebijom KCUS bio svjetska institucija jer su im mjerilo seoska ambulanta i veterinarska stanica.

/ Najnovije