Fadil Novalić komentirao - da li će rasti penzije i plate, da li će poskupjeti struja...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cuj to

Koji demagog i bandit.543 km net ti famelija radi za to lopove odvratni. Ides na ruku samo tajkunima i mafiji,da je neka druga drzava davno bi ti bio iza resetaka.bolesni monstrum.

Kriminalac

koji je svake srijede na saslusanju u Sudu, odredjuje nafaku bosanskoj sirotinji!!

Gadilj Malinoa

registrirani SDA dodž

XYZ

Ma gospodin narod Bleji on šiša ovce , levati pišu po portalima i tako 25 godina , a život prolazi.Bleeeeeeee narode bleeeeee

Guest

Dobro objašnjeno!

dupli respirator odn. dupla budala i lopov

gdje je nestalo 500 miliona pokradenih od rudnika... pola milijarde KM neuplacenih doprinosa? gdje su pare frljokaaa?

Samo BiH

fooodile, ti si bandit i seoski varalica...odgovaraćeš

nasvasta

Magarac struja je naša prednost za nove vrijednosti upošljavanje proizvodnja to je samo sirovina a za vas magarce brzi profit isto što ste i balvane izvozili vi ste neprijatelji ovog naroda .

Guest

Giest Tacno kazes i ti si trebao davno lopove razrooki cigose seljacki biti u zatvor. Kad gradjanima uvodis zakon o struji i ti bi trebao da ga upraznjavas,a ne da krades i da radis do podne na sudu od podne gradjane dokrajcujes gladju fujjjjjjj.

PIPUN

Ovo samo kod nas ima covjek koji je pokrao drzavu odredjuje koliko ce ko zaradjivati samo da hoce nestat s lica zemlje .....pa nek ti babo radi za 525 km idiotu jedan

Derim

Mentolicine,uhljupi neprijatelji ove drzave nrka ste prokleti sa ovakvim komentarima....vi ste stoka

/ Najnovije