Fadil Novalić kao na iglama: Osuđeni bivši premijer FBiH čeka odluku Predsjedništva o pomilovanju

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PONOVO

Ja se svakim danom čudim samom sebi kako me bilo šta više od ovih gadova s kravatama može iznenaditi, i taman kad mislim da više ne može i da sam za ovih 30 godina vidio svu prljavštinu ljudske duše i svo zlo ovog svijeta, nešto me ipak razuvjeri i zaprepasti. Nažalost, to je gotovo svakodnevno. Svake sedmice novo licemjerje, bezobrazluk, drskost i pohlepa ovih Tegeltija, Bakira, Čovića, Forta, Konakovića, ovog bestidnog sociopate i svih ostalih kretena u odijelima, kravatama i limuzinama pod pratnjom. Mi zaista dno gledamo odozdo. Fuj.

Mujadin

Zao mi te Fadile sto si bio naivan. Trebao si znati da ce te ova djubrad Izetbegovici pustiti ko stetu niz vodu. Kako su bili pametni Konjakovic, Kasumovic, Mehmedovic, Kukic i dr. Usavrsili lopovski zanat u SDA i onda pobjegli da nastave sa naucenim.

Bake

Nije kriv

Joja

***

Tatar

Lijepe riječi su ukras!

A vid ga na slici sto bere buhe Seydu

s neoprane tikve....

Zlo u ljudima

***

NNn

Ako pomiluju ****o treba ovo sve prevrnuti naglavce.

BiH

Lijepe riječi su ukras!

Komšija

Samo ga prijatelj Dodik može spasiti. Što očito obojica pokušavaju. Sda-ovci su spremni i rođenu ***** prodati za svoj lični interes. To se i ovaj put dešava.

Sarajlija

Vjesaj ****o lopovsko, *****andersko

Sarajevo bih

To bi bila izdaja drzave i pravosudja kompletnog,stisnite pa uradite,krao Fadil nije prob.sto smo pravili Vojkoviće nego za lopine,mrs u čuzu i nije te sram tražiti pomilovanje keladju.

Guest

za sve one mrtve u cijelom svijetu sto su pomrli u vrijeme korone i koristili iste i slične respiratora,dodajte Fadilu na konto pa ga osudite do Kijametskog dana na robiju,izdajnici jadni

mo, čojk je ba plaho senzibilan

nije zatvor za lirsku dušu i poetu kaki je foodil. reiSS ga jenom spasJo, saće jope pucnut prstom sejdi da pušča foodla. treba foodla čuvat za šjemena, malo hin je takvi čak i u sdoa. nije amerka ščela gonjat glavnog lopova i vjernika baketa da nema frku s amanetlijom i odžom erdoganom. amerka-čemerka našla narko-titoistu-dinče-strunjaču da za njen račun mlati praznu slamu i prodaje šuplju, foodl nepotreban i dibidus potrošen od svija.

IVA

Koja drskost.Treba mu povećati kaznu. Trebao je ležati još u Gradaccu!

/ Najnovije