Fadil Novalić iftario u rudniku sa rudarima RMU Banovići

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Yebo majku seljacku! Sta li ce njima otudjiti!?

.

Seka

On se vazda najede prije iftara

Guest

zamisli idiotizma... prodao ih EP, hoće da ih zatvore, ne uplaćuju im doprinose, i ode da iftari s njima. glup, a rudari još gluplji

Porfiricus Geneticus

Odoše rudnici u propast, čim je ovaj tvor upao u jamu!!

Black

Zavalili se dzelatu sto ih je posjetio?! Pa dragi ljudi, zasto dozvoljavate dalja ponizenja pred lopovom? Covjek treba da robija!!!

Đango

Ne budite naivni. Ovdje su rudari najmanje bitni. Gdje su rudari koji ne poste. Ovdje se radi o promociji i estradizaciji vjere.

Dudek Krivousti Njofra

E hebem te bosno na šta spade...kakvih budala i ubleha i ebleha i sibicara nije narodu majku zavalilio od 1989,do danas..dobro ikako postojimo...čovjek se sprda sa vjerom..

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA!

sarajka

FUJ!

Braco

Ovaj igrokaz prevazilazi mastu nadrealista. Iftar sa rudarima, majko mila sta je ova drzava docekala. Omlecivanje motke.

Objektivan i nepristran

Je li bar 10 lopata i kopao?

Wwe

Zeleni duo Nekad u buducnosti kad bude u udzbenicima O kriminalu korupciji i nepotizmu bice ova slika Ko nas je kleo nije vrijeme gubio

/ Najnovije