Ezan u bh. gradu na moru: Zakazano otvorenje džamije Rabrani!

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E vidite, nece to obradovat ¨sve dobronamjerne¨!

Vrlo sam dobronamjeran, ali mene nece obradovat, ni cingilinganje crkvenih zvona, ni jao-sto-me trbu-i-zub-istovremeno-bole sa poviseg siljka, a preko USB-a i ojaceg pojacala. Nit ikakva druga bespotrebna buka i hvastanje svojim. Samo cvrkut ptica, sum vjetra i valova i takve, cisto prirodne buke....

Koga briga tvoje mišljenje. Niko te ne tjera.

Vrlo sam dobronamjeran, ali mene nece obradovat, ni cingilinganje crkvenih zvona, ni jao-sto-me trbu-i-zub-istovremeno-bole sa poviseg siljka, a preko USB-a i ojaceg pojacala. Nit ikakva druga bespotrebna buka i hvastanje svojim. Samo cvrkut ptica, sum vjetra i valova i takve, cisto prirodne buke.... ka E vidite, nece to obradovat ¨sve dobronamjerne¨!

Ja barem imam neko misljenje, ti nikakvo.

ka Koga briga tvoje mišljenje. Niko te ne tjera. .......................;; A da si glup, glup si. Ko prica o nekom tjeranju?? Ja ne zelim da mi moj zasluzeni mir ugrozavaju te neke bogomolje, to je sve. Dapace, ja tebe pitam, a ko tebe tjera da ne ides u bogomolje? Idi ako si glup, a ocigledno jesi.

/ Najnovije