Evropski parlament ponovo poziva na uvođenje sankcija Miloradu Dodiku

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Europski parlament

kako to gordo zvuci! Ali, iza ovog pompeznog clanka se krije grupa totalnih sutsajdera koji nemaju nikakvu mogucnost da to “proguraju” pored velikoh igraca

Ma ja...

***

Magacioner

Uvedose sankcije i Putinu, pa mu nikad bolje nije krenulo. Samo naprijed podanicka EU.

Zbor

***

Zbor

Srbiji, Madjarskoj i drugim ruskim igracima uvesti vize i carine. Staviti ih na sporedni kolosijek da sazriju. Dodik je kolovodja. Potkupljenih ruskih spavaca ima puno u EU. Sumnjam i na Merkelovu. Ne urade li za sta su placeni zavrsice kako su uklonjeni neposlusni ruski oligarsi.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ne pijem dok Paja vozi

Evropsko krizzarsko fasisticko podzemlje je fleka Evrope! Niti su krizari nacinili Evropu, niti je Evropa patentirala krscanstvo. Ove opake ideologije fasizma se treba osloboditi. Radi mira, sekularizma multikulture i prosperiteta u razlicitostima. Ruski igraci u EU ucjenama beru profit. Treba ih blokirati, staviti na sporedni kolosijek. Svakako proizvode stetu. Stetocine. ka Zbor A ko su onda načinili Evropu?

/ Najnovije