EUFOR odgovorio Komšiću u vezi zahtjeva za podizanje helikoptera

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Da je nama jos 100 Komsica, ova bi drzava bila Las Vegas. Patriot i ljudina na svom mjestu.

Guest

Ne mogu gasiti požar, ali mogu nadgledati iz zraka, uočava ti mjesta žarišta i davati upute vatrogascima kuda i gdje da gase požar! Svašta, koja nam je korist od vas?

Nik

Prestrašno, koji su to mentalni sklopovi :-(

Čovjek

Mile, kad ti kuća bude gorila, nadam se da će vatrogasci da zakasne. Čović je još gori od Dodika, kad nije nazvao druga svoga da moli za potpis da spasi "svoje" Hrvate

drztese

komsic bi umjesto jednog savjetnika za nesto trebao angazirati kapetana mikija za sve

Gost

Svako sa malo mozga zna da eufor nema helikopter za gasenje pozara. Razumijem da ima ljudi koji ne znaju da nije samo zakaciti kantu na helikopter ali u Predsjednistvu valjda sjedi neko ko ce objasniti da tu treba specijalna oprema i obuka. Malo se tu pokazalo fundamentalno neznanje. Imas opciju EU i NATO mehanizama i agencija za pomoc u katastrofama, ide preko Ministarstva sigurnosti i sekunda posla. Znam da se politicki ne zeli ali moze se traziti i od Hrvatske, Srbije i RS-a helikopter/kanader za gasenje. Ovaj nas jedan operativni helikopter je svakako nedovoljan i za Jablanicu i Tomislavgrad i Stolac. Taman da se malo poprave odnosi sa susjedima stipu sada ponos.

Ronhil NISTICA

Pod hitno sankcionisati svojeglavog seljaka Ronhila kao i njegovu cijelu porodicu koja misli da oni mogu odlucivati sta ce se desavati sa pucanstvom. Ovo mu nije cacevina. Seljak koji je uskocio iz opanaka u cipele i misli da je neko. Ronhil ti si jedna velika NISTICA

Rus-mir

Civilna zaštita FBiH bi morala imati svoj/e helikopter/e za izvanredne situacije. Jedna džamija manje - jedan helikopter za gašenje više. Uvijek vam je netko drugi kriv. Svoju nacionalnu državu ćete si morati napraviti sami, nitko drugi to neće učiniti umjesto vas, a ponajmanje možete računati na Dodika ili čovića. Teritorij imate, narod imate i šta čekate, napravite je.

dinas

Bas me zanima hoce promjeniti misljenje o saveznistvu sa njim ako Siroki Brijeg izgori a zabranio bi hrvatskim kanaderima da ulaze u nas zracni prostor.Kako bi onda pravdao Covic koaliciju sa dudukom,jel spreman zrtvovati Siroki da bi zemlju predstavio nesposobnom,zapitajte se hrvati koji vas gospodin legitimni jos misli zrtvovati?

ja

Kakav narod takve im vodje

@Gost

U sastavu vojnog aerodroma ima i vatrogasna ekipa(obučeni vojnici) Koji imaju sva vrsta vozila tako i helikoptere. A imala JNA bivša a pogotovo EUFOR sada i može pomoć

/ Najnovije