EU parlamentarka kritikovala Varhelyja zbog slike sa mapom Brčkog unutar entiteta RS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

TITO

NISI MORALA STA TI IMAS SA BRCKO DA SE BRCKAS

Broj 1

Srbi su narod koji mrzi: Slovence, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Albance. Pa i Makedonce. Srbi mrze Srbe koji nisu četnici. Srbi mrze sve i svakog! Vojvodina želi samostalost! Sve češće na pamet mi pada Tarabić i jedna šljiva. Zbilja, kako možete funkcionisati sa tolikom mržnjom u sebi?

Genocidasi

Pogani psi nemate šta da tražite u našoj Bosni .Ovdje vam nije ni mjesto niti ste ikad bili poželjni.Jebdmo vam sve mrtvo i živo. srbocetnicko.Napolje svinje pogane sve ovo je naša Bosna bila i ostat će Čak će mo vratiti i stare granice .Bit će VELIKA BOSNA I HERCEGOVINA.

Azazel

Hahaha, Distrikt Brcko je americki.....zato je cetnicima mastusa stroga.Prepolovljeni tj uguseni.

071

A ja mislio on obećao Dodiku da će Evropska unija finansirati njegovo otcijepljenje. Ono, novcem koji nije njegov. Živimo teatar budala i civilizacijskih otpadaka.

Dr dabic

Laz je alat za sizofrenu politiku bosanskih pravoslavaca. Sudar sa realnoscu ce biti bolan. Kolonizirani bosanski pravoslavci su pod neprestanom manipulacijom bia. Njihovu percepciju njih samih kroji bia i srbijanska politika. Terapija je prestati gledati rtrs i ostale srbijanske medije. Dr dabic

Guest

Guest Dao Bog pa tebe presjeklo na dva dijela korumpirani kretenu. Gladni kretenu sve ti naopacke u zivotu bilo zajedno sa porodicom.

Guest

Guest @ Z Vidi coravi kako je Brcko. Ono i jest uradjeno tako da ne moze niko tamo nista uraditi. Ti si glup da to shvatis.

/ Najnovije