EU parlamentarci traže sankcije protiv Milorada Dodika i Republike Srpske

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Poćelo je poćelo!!!! …..Ukidanje i gašenje genocidnog BH entiteta!!

.

Nadimak...

Toooo samo ih deri genocidaše....

Srpkinja sa dna kace

Vidi mog Ronhila nezna il je pošo il je došo. Izgubio se ko seoska mlada

OHR

raspad nakaradne tvorevine BiH se priblizava. muslimicima 23%. tamo ih je babo nacije strpao u Dejtonu. kapa dole.

Ghost

To nije dovoljno. I njega i njegove saradnike treba poslati u zatvor. Zasluzili su 10 puta. Ako se to ne dogodi, sta mozemo ocekivati u buducnosti, jos gore politicare??

Istina

Strano uplitanje neće proći! Milorad je legitimni predstavnik Srba u BiH , i ne podriva on ništa, osim želju islamskih fundamentalista da dominiraju iznad Srba i Hrvata! A što federacija ne funkcioniše otkako je Sejdo na prevaru izabran, to niko ne traži da sankcioniše! Najbolje svako sebi! BiH ne želi Srbe, ali i Srbi ne žele muslimansku BiH! A muslimani ne mogu prisvajati BiH! 23% je i previše za narod izmišljen '92. U Holidej Inu!

Ante Markovic

Narod izmisljen u Holidej Inn-u. Jezik izmisljen. Genocid izmisljen. Markale i Vase Miskina izrezirane. Izmsiljena nekakva hiljadugodisnja drzavnost Bosne. Sve i da je to tacno, kakve to ima veze sa vama muslimanima kojih nije ni bilo na prostoru Balkana u tom periodu? I ko onda moze da dizi sa vama? Niko! Jedino vamanije jasno da vas je Alija strapo u 23% BiH u Dejtonu. To je bio njegov vojnicki i politicki maksimum. Razlaz je neminovan. Samo je pitanje kad i kako ce se desiti.

Za Am

kako mozes da mrzis toliko samoga sebe? Pa tvoji preci su bili Srbi ili Hrvati. Sta bi odjednom?

Am

Ne daj Boze da su mi oni preci,samo Turci isto ko i tebi,znas koliko su vladali,citaj vise,istina manje boli

Za Am

Sad su i Srbi nastali od Turaka. Vi ste narod izmisljen u Holidej Inn-u. Jezik izmisljen. Genocid izmisljen. Markale i Vase Miskina izrezirane. Izmsiljena nekakva hiljadugodisnja drzavnost Bosne. Sve i da je to tacno, kakve to ima veze sa vama muslimanima kojih nije ni bilo na prostoru Balkana u tom periodu? I ko onda moze da dizi sa vama? Niko! Jedino vamanije jasno da vas je Alija strapo u 23% BiH u Dejtonu. To je bio njegov vojnicki i politicki maksimum. Razlaz je neminovan. Samo je pitanje kad i kako ce se desiti.

Am

Jesam zaboravna,posto se vise necu vracati na Ove komentare,za kraj,Dudakovic/Oric/Halilovic BOOM cetnici

Puste želje

Hehe, ne traže EU parlamentarci, nego Sejdo, i islamizirano Sarajevo jer sa Dodikom ne mogu raditi ono što su radili sa ostalim srpskim političarima dosad!Iza Dodika stoji cijeli jedan narod Republike Srpske, koji se ne može i ne smije ignorisati!

Vule

Pocelo je gasenje BH hajvanu kako ne pogledas malo dalje od nosa

/ Najnovije