EU kritikuje Schmidta: "Ovlasti visokog predstavnika trebaju se koristiti samo kao posljednja mjera"

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hgckhvlkbkčbčk

***

Guest

EU očekuje, očekuje..... i nakon 100 godina i dalje očekuje.

Hgckhvlkbkčbčk

***

F khvljbljblkblčn

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

***

BuH

Sad se javljate, a kad nametno izmjene u korist covica tad ste ga odobravali.

VBM

***

Pa koja je velika razlika??

Ona je samo formalna. ili ce Nijemac, dakle EU-gradjanin nametnuti, ili ce iz Brisla, dakle iz EU-struktura biti signalizirano sta da se usvoji. Rezultat isti, samo nacin drukciji, to je manje bitno.

M jbjbjbjb kuk

***

Jdmfkđflfglfl

Nemojte da ste na kraj srca. Sećam se dobro šta ste ih sprovodili prethodniku na jablaničko jezero. Mali je ovo svet ;)

Asdfg

Da nije USA, ovdje bi i dan danas trajao rat, koji bismo i dalje vodili s jednom svezanom rukom.. EU je anemična ku*va od koje nema ništa.

Bibihbonpnpn

***

Kblblblblnl

Vazda vam treba neki rčma da iz njega virite i balavite bez odgovornosti. Trgnite se malo, dogovarajte se...

333

Lako ce se svi dogovoriti kada gradjani izglasaju prisebne, koje nije gladan q pravio, i koje javnost kontrolise. Kao sto i treba da bude u jednom demokratskom drustvu. Jao, kada sada otkrijemo kako nas ima manje od 2 miliona, i kako je glasacko tijelo SDA, HDZ-a i SNSD-a/SDS-a svo vrijeme manje od 10%.

Boske

Neću ni čitati promjene izbornog zakona ,čim sr bune ovi iz manjeg entiteta sigurno je dobar za Bosnu i Hercegovinu.

Ups

Da nije USA, ovdje bi i dan danas trajao rat, koji bismo i dalje vodili s jednom svezanom rukom.. EU je anemična ku*va od koje nema ništa. ka Asdfg Ko je zaustavio ciscenje CPC DAESHa i proto Ru ZZa prijeteci natovim udarima? Ko je nametno Deyton? Ivo Lolo Ribar?

Cipar

***

Xuko

PREDSTAVNIK EU U BIH JE VELIKI PROTIVNIK BIH I PRIJATELJ DODIKA I COVICA

Micky

EU je definitivno propali projekat. USA je dopustila stvaranje EU samo da sprijeci sukobe u Europi. Isto su napravili i sa BiH, Deytonska struktura koja onemogucava sve od napretka do raspada. Umjesto da prije svega discipliniraju Hrvatsku kao svoju članicu pa onda i Srbiju kao kandidata da ostave BiH na miru oni traze od Bosanaca da se dogovore tako da i Srbija i Hrvatska budu zadovoljne a sa Bosancima kako bude!? Propala politika propale Unije!

Sarajevo bih

Ne jedite vanago vi iz EU,dao je on ovim kerovima iz stranaka milion prilika i ništa.Jeste li vi zaista za napredak u BiH,ili je to samo onako deklarativno,nije da nepamtimo embargo na odbranu zivota nasih najmilijih i jedine nam domovine i sta sve ne.

/ Najnovije