Escobar će se ipak sastati i sa Dodikom: Prošli put bilo i psovki

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Naravno da ce razgovarati, razgovara se sa svima ako zelis nesto postici. Kljuc svih kljuceva u BiH jeste dogovor svih, kompromis. Nema u BiH onih koji su upravu i onih koji nisu, svaciji stav je ispravan sa njegovog stanovista a kompromis je medjusobni zajednicki imenitelj koji je realan i moguc nacin da se nesto uradi. Niti ima gradjanske BiH, ni treceg entiteta ni nezavisne RS. Medjutim ima Drzava BiH sa entitetima i kantonima gdje se svaciji stav postuje i ne odlucuje se ni o cemu dok se svi ne saglase. I SAD i neke EU zemlje su konacno shvatile da politika OHR gdje su za sve krivi Srbi i Hrvati je bila strateski promasaj vec dvije decenije i ta politika je dozivjela svoju smrt. Krece politika gdje se i Bosnjaci i Srbi i Hrvati uvazavaju i postuje se ono sto oni zele a ne ugrozava druge. Zivjela nova era u BiH, mirne, funkcionalne drzave koja postuje sve svoje narode i gradjane.

No, no, no...

Mr Escobar zbilja ne shvata gdje je aterirao...

Ralle

Jedini problem.u BiH su Sejdo i onakvi koji su ga stvorili. BIH ce biti i to nije problem. Al neće biti onakva kakvu je zamislila.Sejdina gospođa muslimanka i Bakir. Jedino moze biti onakva da se zna sta je cije, a to se zna i na terenu. Građanska, sto je sinonim za muslimansku nikada. Jbg, znam da je muslimanima tijesno na 23%, al toliko im je dogovorio krepani gad Izmetbegovic.

Guest

Escobar je promašio.ralle samo plači jer si jedino za to sposoban,Komšić je ljudina i patriota.Tih 23% što stalno spominješ ni u tvojoj glavi ne egzistiraju.

Habuhabuhabu

Nisu mi jasni ti što pokušavaju razgovarati s Dodikom. Njega treba poslati u neku stvar na što je moguće vulgarniji način. I sebi bi i čovječanstvu učinili uslugu.

E hajd sad opsuj!

.

Ghost

G. Escobar, sve je jasno. Na vama je da kazete ko je i sta radi taj covjek.

Nikokaopixi

Bravo predsednice!Samo Njegoševski.."Nema posla u plaha glavara"!

/ Najnovije