Erol Avdović: BiH treba uputiti zvanični hitni zahtjev za prijem u NATO

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

esjkjlsk

Kako se uvek ovi najgluplji užive u nepostojeće uloge ;)

Guest

Guest Pa zar Vi gospodine Avdovicu ne vidite srz ne prijema. Pa i ptice na grani to znaju zbog cega.

dP

Fakat nepriznavanje i nepoštivanje države i ustava od "kvazi" patriota je zabrinjavajuće

Šta je Mile

Upravo tako. Samo punopravno članstvo u najjačoj alijansi.. Pa nećemo valjda sa rusima.. SLAVA HEROJIMA! SLAVA UKRAJINI

Aida Bukva

Dragi Erole, don't, don't, don't dream dreams.

Ljiljan

Bravo Erol zboriš pametno kao i uvijek!

S

Nisi se sekirao za Irakk, Libiju, Jemen, Afganistan…. Nastavi niz.

Miki

Nece nikada uci u nato bez odluke 3 clana predsednistva i to je kasno samo sto kao glumis nacionalistu i patriotu pred ovim glupim *i tako idu glasovi. *Mir s vama

JA1

Nece nikada uci u nato bez odluke 3 clana predsednistva i to je kasno samo sto kao glumis nacionalistu i patriotu pred ovim glupim *i tako idu glasovi. A tebi kad *Miki Ne moras bas tako diplomatski sa visoka razgovarati sa nama, mi smo obicni puk ne razumijemo poruku i vas intelektualce.

*

a danas najveći i*

A--ha

To su već zatražila 2 bivša visoka predstavnika u BiH, a svako treba što prije uraditi i ovo što predlaže g. Avdović

A--ha

... a svakako...

*

Pozdrav suncu

Drvosječa

Molbu najprije poslati Hrvatskoj, a još prije Draganu Čoviću. To bi bilo logično, jer su on već državljani EU i članica NATO.

Drvosječa

Takvu molbu bi mogao poslati samo Čović, jer su Hrvati već državljani EU, a Hrvatska članica NATO. Takv je red. U klub te može uvesti na preporuku samo netko tko je već u klubu.

/ Najnovije