Erol Avdović: Dodik nakon glasanja u UN-u može da pakuje kofere za Moskvu

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Daj Boze

Daj Boze da je BiH na pravoj strani ,ali da ce dodik i covic uz podrsku stakora zvanog milanovic i vucica zvanog picousti postivati povelju UN cisto sumnjam.Sjetite se sta je stakor do prije neki dan govorio o Ukrajini,a Vucic i njegova podrska rusiji i izjava dodika danas da Kijev brane ukrajinske bande.Vukovi dlaku mjenjaju,ali cud nikada.

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTAAAA... JAČI SMO OD SUDBINEEEE...

nasvasta

Sad Bake ako budeš uvažavao spašavao i davao više no što treba krivoustom fašisti pakuj kofere zajedno sa SDA ASDA SBB.

serol avdin

je teški islamista i terorista.

Gulliverus

Ovaj ili će pobjeći u Rusiju gdje mu je plijen iz pljačke države ili će popiti metak kao i svako govno izdajnički ili kriminalac. Svježi dašak sa Balkana će postati tihi prdac smrdavac što ode u kanalizaciju!!

shirh

@Nista Cijeli svijet gleda na takve poput tebe kao na čimpanze. Utoliko će posao normalnih ljudi biti puno lakši.

Bosanac

Traktorista ce napunit traktor ovim GENOCIDNIM govnima i u smrdiju pobjec

Bosanac

Treba napast GENOCIDNU TVOREVINU i poklat GENOCIDNE ZLOCINCE sad nam je sansa da oslobodimo Bosnu od ovih GENOCIDNIH ZIVOTINJA

Kija

PODRŠKA ISTINI PRAVDI I LJUBAVI PODRŠKA UKRAJINI I NJENIM GRAĐANIMA MI BOSANCI I HERCEGOVCI RAZUMIJEMO VAŠU PATNJU ZNAMO JER I NA NAŠU PRELIJEPU DOMOVINU JE IZVRSENA AGRESIJA

*širom otvori prozor!!!

*

Hercegovac u Bosni

Malobrojnim narodima je najbolje da budu nezavisni ,ali jok ,u BiH imamo emanetlije ,rusofile i Hrvate koji su isto podložni da trče pod guzove diktatorima.Tito izmislio vanjsku politiku za ove nazovi politicare.

Znači

Puši ga laktaško pseto i genocidna izdrkotina?!

Srba

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije