Energoinvest: Sarajevogas ih obavijestio da im nije potreban dodatni gas

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Koje su ovo smicalice sve preko nasih ledja. Ovo je gore nego kad Mladic kaze, tuci po pofalicima da im se pamet razvuce. Ubijaju nas iz dana u dan vec godinama

XE

Toliku frku je Trojka digla kako Sarajlije ostaju bez grijanja i kad su vidjeli da nisu postigli željeni efekat sad im plin nije potreban. FUJ bando lopovska. Trojka je rak-rana države BiH.Sve rade što udba od njih traži. FUJ !

Fudo

Još jedna smicalica trojke kojom su pokušavali optužiti SDA zbog nestašice gasa, a samim time i grijanja u Sarajevu je propala. Vrijeme je da tužilaštvo ove nesposobnjakoviće, lažove, zgubidane i propalice procesuira zbog svega što podmeću drugome i zato što ne obavljaju posao za koji primaju masne plate već samo optužiju SDA, Novalića, državu BiH i boga pitaj koga sve još ne !

@fudo

Još jedna smicalica trojke kojom su pokušavali optužiti SDA zbog nestašice gasa, a samim time i grijanja u Sarajevu je propala. Vrijeme je da tužilaštvo ove nesposobnjakoviće, lažove, zgubidane i propalice procesuira zbog svega što podmeću drugome i zato što ne obavljaju posao za koji primaju masne plate već samo optužiju SDA, Novalića, državu BiH i boga pitaj koga sve još ne ! ka Fudo To onog jadnog Novalica sto je vise na sudu nego na poslu??? E lobotomija je zakon sda klike.

Fuj

Smicalica trojke??? Stoko lazljiva i budala vidi da je ovo potez SDA koja zeli da ukopa trojku i na svaki nacin se trudi. Samo da kako njihov Zildzic kaze zaustave "rapidann rast" KS. Sram vas bilo.

Re @Fudo,071,FUJ

Botino , nemate vode na ovom svijetu koja će oprati sva sranja Trojke. Malo pišeš komentara koliko te plaćaju !

071

Većina nas nismo botovi, već građani Sarajeva i BiH koji želimo sebi i svojim sugrađanima bolju budućnost, naravno po osnovi znanja, ličnog integriteta i društvene svijesti. Tako da se džaba trudiš. Opet ćete se iznenaditi u oktobru kao što ste se iznenadili i na lokalnim izborima. I čisto da znate, niko nije birao trojku jer su pametni, sposobni i lijepi, nego zato što je vama vrijeme da odete. Za spas grada i države. Promijenila su se vremena i promijenila se svijest. Samo što vi to nikako ne možete da skopčate. Nemate kapacitet.

/ Najnovije