Elmedin Konaković za Radiosarajevo.ba: Nismo išli da provociramo, bilo nam je odlično u B. Luci

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ava

Kukavice! Sakrili ste se u sobu! Zasto niste prosetali BL i otisli u neki restoran i proslavili? bolje da ne dajete izjave!

Xyz

Vidjeli smo pa ti lazes estakfirlah kako te vise nije sram niste smjeli izaci ...SIKTER

Gost

Zasto si isao? Samo provokacije i potkopavanje drzave koju navodno volis, ne volis ni ti niti svi drugi na vlasti nikoga osim sebe i svoje fotelje. Sramite se, ismijavate dan drzavnosti.

Haha

***

***

***

Error

Ko je njih pustio vani??Fasistima nije mjesto medju normalnim i zdravim svjetom.Bosna i Hercegovina ima zakon kojim se sankcionisu fasisti i osobe koje sire rasizam sovinizam nacionalizam i mrznju medju njenim narodima.I kad ste mogli dovuci Dodika pred sud radi Smita zasto ga ne mozete dovuci zbog konstantnog podrivanja integriteta i suvereniteta ove zemlje.Imaju snimci, te ljude koji su dosli da sire mrznju i netrpeljivost da provode nasilje i u stvari ONI fa provociraju isto tako identifikovati i privesti pravdi.Zasto se to ne radi ???Dokle vise da trpimo ovo njihovo nasilje i siledzijstvo.

Bolje je da si otisao u Mostar

i to Zapadni, tamo ti se raspala Federacija ali ti i Niksic to znate pa idete u Banja Luku da skupljate poene kod sludjene sdfa baze

Licna promocija

Našim parama njih trojica jedu,piju i jos nas zafrkavaju,prave cirkus od države.Ko pubertetlije.Gdje je dvorana,gdje su svecane sjednice,gdje je vaš ministar sigurnosti.Nema,ničeg nema,samo tri ublehe,izdajnika koji su dali državu za fotelju i jos se nama smiju u lice.Tri dvorske budale.

Ne pijem dok Paja vozi

ja sam samo jedna jadna, kasabska, primitivna i neuka budala, oprostite mi. isti sam kao kifla

Ale

Trojku Dodik vrijedja a oni šute i opet sa njim radi fotelja koje nezasluzuju!

Dar

Ljudi moji, nemojte biti levati. Sjetite se scene iz filma "gori vatra" i poznate recenice: " pomogni ti meni, pomognut cu ja tebi". E tako je i ovo. Pad popularnosti trojke kod bosnjaka i dodika kod srba, se ovako uz dogovor pokusava nadomjestiti.

Ne pijem dok Paja vozi

ja sam samo jedna jadna, kasabska, primitivna i neuka budala, oprostite mi. isti sam kao kifla ka Ne pijem dok Paja vozi Fino je što si priznao kakav si odma ti se pola prašta. Bravo Jadranu hahaha

Jole

Našim parama njih trojica jedu,piju i jos nas zafrkavaju,prave cirkus od države.Ko pubertetlije.Gdje je dvorana,gdje su svecane sjednice,gdje je vaš ministar sigurnosti.Nema,ničeg nema,samo tri ublehe,izdajnika koji su dali državu za fotelju i jos se nama smiju u lice.Tri dvorske budale. ka Licna promocija a ovi dosad nisu?sta su ovi prije radili u odnosu na ove???nije drzava od càrsije do m.dvora!! Jedan drugog drze na vlasti

Jole

>>Kukavice! Sakrili ste se u sobu! Zasto niste prosetali BL i otisli u neki restoran i proslavili? bolje da ne dajete izjave! ka Ava<<jel to takvu poruku saljete iz Banja Luke nama ostalima?

/ Najnovije