Elmedin Konaković: 'Za gospođu Cvijanović bi puno bolje bilo da pisma ne šalje'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BALIJE SU POGANI PSI

Majke im se gruhaju sa psima

☦️

B a l i j o miran

Opa Đurđa

Mislio sam da je Zahiragić najpametniji, ali avaj ova Dinokio je za Nobeleovu iz pameti. Ma čovek sve zna, kao božiji poslanik.

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

OOOO STRUNJAČO KADA ĆEŠ VRATITI PARE KOJE SI POKRO OD EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNA DOK SI BIO U LOPOVSKOJ SDA?!!

Bosanac

Majke im se gruhaju sa psima ka *****E SU POGANI PSI lajes bolesni srbine pelcuj se mozda ozdravis od dodikovog bjesnila

Neno

Sve ove koji su komentarisali ******m na racku.

Naguzi se ODZI da te PELCUJE u GUZICU BALIJO

lajes bolesni srbine pelcuj se mozda ozdravis od dodikovog bjesnila ka Bosanac

Bože me sačuvaj

Cvijanović pa još gospođa.Ne vrijeđaj nas gospodu i ne poredi pse sa gospodom

***

***

***

***

Habuhabuhabu

Ja bih je pustio. Oni vole da se sramote. Znaju sva slova, a dokazano nepismeni.

Wer

DINO, ONA ODLICNO ZNA STA PISE U DEJTONU DA JE BIH DRZAVA KOJA IMA DVA ENTITETA, ALI ZELI KAO I DODIK I LAZNI PRAVNICI DODIKOVI DA LAZIMA FORSIRA NEISTINU I DA KAZE KAKO JE BIH SASTAVLJENA OD 2 ENTITA I DA SU INSTITUCIJE BIH ZAJEDNICKE, A NE JEDNE I JEDINE. STALNO JOJ TO MORAS DOKAZIVATI. SVIJET ZNA ISTINU..

***

***

/ Najnovije