Elmedin Konaković verbalno napadnut u Tuzli: Reagovala i policija

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemoj ko da dira naseg Dinciku

Ma ko diro ko ruzio blago meniii..

Dvostruki aršini

Pa to političari rade redovno, neki su po tome poznati i niko ih ne hapsi

Not gud

Hoće li ministar tražiti naknadu za duševnu bol?

Ja1

E što ga ne izdegenječi dobro...

Pička od političara samo za blebetati.

Onolik smrad od 2m pa se boji srce ko u miša.

Pipi

SDA majmunce neko se nasikiiiralo hahaha

Briferica

Ma ovom iz Tuzle krivo što i on nije završio DIF. I još mu krivo što nije nastavnik fizičkog. Mislio da kolut naprijed i kolut nazad samo lezi i valjutaj se.... Eeee kurko jarane. Treba fakultet završiti za te kolutove. Ha ja

aleksandre, ujedinitelju srpskih zemalja!

aleksandre, ujedinitelju srpskih zemalja, dobro došao u uvek srpsku tuzlu! mi, večne sr ba lije, čekamo te široko raširenih ruku!!

Crveni kmeri jebat će mo vam majku kad dođemo.

SDA majmunce neko se nasikiiiralo hahaha ka Pipi

Guest

Nemoj njega, on ide pod rotacijom do Bihaca.

Haha

Zahuktava se politička situacija u manjem dijelu Federacije

xxvoda

ocito da je imao koristi od proslih pa im Dino smeta.. nema kulture ponasanja samo nasilje zato treba kazne poostriti dok se ne nauce ponasati..ima posla i osim kradje

Rotejšon

Nemoj njega, on ide pod rotacijom do Bihaca. ka Guest Bježi baba s pješačkog, .....pod rotacijom, na selo pod rotacijom, izbjegavaš radar....pod rotacijom, da bi nas zvali narko-mafijom, ja svugdje pod rotacijom!!

Rotejšon

Nemoj njega, on ide pod rotacijom do Bihaca. ka Guest Bježi baba s pješačkog, .....pod rotacijom, na selo pod rotacijom, izbjegavaš radar....pod rotacijom, da bi nas zvali narko-mafijom, ja svugdje pod rotacijom!!

/ Najnovije