Elmedin Konaković otvoreno: "Nisam odobrio dolazak Vulina s helikopterom. I neću to nikad odobriti"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kolektor

Doci helikopterom. Doci SA helikopterom. Sta je ispravno?

Haverić: Bosne neće biti sve dok se nad njom

bude nekažnjeno nadvijao duh Alije.Zašto SDA-ovi intelektualci šute kao mulci na tekst Tarika Haverića u kojem nipodaštava političke stavove Alije Izetbegovića iznesene u njihovom kultnom štivu “Islamska dekleracija”?5. Augusta 2024.“ Mnogi stavovi iz Islamske deklaracije Alije Izetbegovića, napisane 1970, mogu poslužiti kao polazišta za niz različitih argumentacija u različitim društvenim naukama. Na te argumentacije ne utječe opšta ocjena koju povremeno ponavljam, naime da je prava šteta što su komunističke vlasti kriminalizirale Izetbegovićev spis: »paranoja jugoslavenske partijske države učinila <je> da ovaj tekst izbjegne zaboravu koji zaslužuje, i koji prekriva desetine sličnih utopijskih nacrta što su ih muslimani širom svijeta, prestravljeni srazom islamskih društava s modernošću, sastavljali od polovine 19. stoljeća. Da nije autor bio žrtva političkog procesa i na taj način stekao aureolu koja će mu 1990. pomoći da postane političar, njegovu Islamsku deklaraciju niko ne bi spominjao — onako kako danas niko ne spominje Deklaraciju evropskih muslimana Mustafe Cerića«, piše Tarik Haverić u svom ktiričkom osvrtuna ovo kultno štivo simpatizera Stranke domekratske akcije (SDA).Uz nekoliko kritičkih opservacija na Izetbegovićeve stavove Haverić je poentirao slijedećom tvrdnjom:“Naprosto, Bosne neće biti ni ove godine ni sljedeće, a ni one tamo, sve dok se nad njom bude nekažnjeno nadvijao duh Alije Izetbegovića”

Sta ce

vulin sam u kafani hahaj Cuj vulin Pa ovaj cigos ni za srbije nije Nego ****u svira a muda ga slusaju Hahah Cuj vulin I oni su promjenili prezime Oni su volin Ljudi sto su cuvali volove Zato ga je mira i primila da u perspektivi Sa volovima bude hahaha Budala zesca

A sad spektakl

Elmedine, helikopteri nisu više IN. Sada smo u bajci načelnika Trnova i ne sumnjam da si i u to upućen. Jedva čekamo da prespavaš i smisliš kakvo saopćenje za javnost, da nas zabaviš. Moraš biti aktuelan i pratiti teme, brže reagirati. Ajd ti nama lijepo objasni šta ste i kako ste vi to onomad u stranci sda petljali oko Bjelašnice?

Nek je

Tvoj polupismeni Ramo Isak sa bojler glavom po citav dan u helikopteru,da vam rata nije bilo u vodovodu bi radili i varili cijevi,to vam je domet.

Pilot helikoptera

Mile, pamti pa vrati. Sa ovim primitivzmom se ne moze dalje.

Mujo Hrsuz

Alaha mi, mi se ponašamo kao da je cijela Bosna naša, a ne da držimo samo 23 posto

Narodna

Cega se pametan stidi ......

Sveti Mujo i Sava ❤️‍🔥

Alaha mi, mi se ponašamo kao da je cijela Bosna naša, a ne da držimo samo 23 posto ka Mujo Hrsuz pomoz Bog brate, blagoslovljen bio! Nije sve u veličini, nešto je i u tehnici. Ceca šalje selam.

Ispravno je..

>>Doci helikopterom. Doci SA helikopterom. Sta je ispravno? ka Kolektor<< Voziti bicikl! Može i u volovskoj zaprezi ili zapregi... Šta je ispravno?

Nikako poganima psu nedati da kroči u našu zemlju

**** svoju majku lipsanu i djecu.On bi da vrijeđa našu Državu da šalje poruke i prkosi i da se šeta po našoj zemlji kao po svojoj djedovinu.Kćer ti **** svoje ušati majmune

745436643

Netreba nam majmun,nek ide u đunglu!

HAVERIĆU

Bosna je bila od pamtivijeka ,postoji i sada i postojat će oduvijek a vas genocidnih pasa neće biti Da ti Alija **** dijete lipsano i kuju ***** koja te okotila

Uzmite ga, ne troši puno

Ja ću na izborima podržati Ramu za funkciju predsjednika RS. Samo on može međedu parirati. A i da ga se mi riješimo, neka drugi pate. Treba ga poslati helikopterom i ako žele gratis helikopter za gasit vatru, da uzmu i Ramu u paketu. Trebal još šta vrijedno dodati? Ima pravo na ispraćaj ali Dino će to srediti.

Bez komentara

Konaković je skoro izjavio da narodu trebaju političari poput R. Isaka jer privlače pažnju svojim osobenostima. Bojim se da ministar Konaković nema zdravu pamet i da nije ni najmanje svjestan širokih posljedica svojih loših odluka. Odsustvo osjećaja svake odgovornosti. Njemu je sve što radi zabava a nama nije nimalo zabavno.

Zbog ovog se cuje na sve strane

**** svoju majku lipsanu i djecu.On bi da vrijeđa našu Državu da šalje poruke i prkosi i da se šeta po našoj zemlji kao po svojoj djedovinu.Kćer ti **** svoje ušati majmune ka Nikako poganima psu nedati da kroči u našu zemlju ***

Iva

*** budalu Vulina Sa Dodikom i Čovićem Trojka razvaljuje BIH a ti šibicari kao brineš o Bih Toliko si glup da ne vidiš da si providan:):)

Take beer!

>>Je.es budalu Vulina Sa Dodikom i Čovićem Trojka razvaljuje BIH a ti šibicari kao brineš o Bih Toliko si glup da ne vidiš da si providan:):) ka Iva<< Volio bi ti TROJKU derpe

Ima jedno slovo Dž

Netreba nam majmun,nek ide u đunglu! ka 745436643 probaj ga, ne boli!

bosnje ko papagaji ponavljaju sto im ameri narede

Vidite, da je to bio neko drugi, možda smo mogli učiniti nešto danas da riješimo situaciju. Ali, riječ je o osobi koja je na američkoj crnoj listi a kakve to ima veze sa vama bosnjama sto je on na americkoj crnoj listi? time ste samo priznali da ste najobicnija americka kolonija i papagaj koji ponavlja sve sto vam oni kazu, jado jadni sluganski.

Derim

pomoz Bog brate, blagoslovljen bio! Nije sve u veličini, nešto je i u tehnici. Ceca šalje selam. ka Sveti Mujo i Sava ❤️‍🔥 Nap usis mi se ki te i ti i ta dr olja.

Gulliverus

Ovo samo Srpski a i Trojkaški nazovi političari nabacuju jednu drugima lopticu, kao ovi napadaju a ovi drugi se brane, a svi su na istom zadatku...

/ Najnovije