Elmedin Konaković odgovorio na kritike i poslao ponudu za SDA/DF: "Napravite ovo i ostat ćete vlast"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

user1669365493

Jedva čekam Prvi Mart 2023.

Joj

***

Tuner

Sda je hdzu dala bukvalno sve. I mostar misleci da ce ga hv zauzeti

DeFektni SDFA

Hoće li Žvaljko biti dobar hadžija u predsjedništvu i hoće li moći preuzeti ulogu Bakira Izetbegovića pred Rijasetom?

Haha

Lijepe riječi su ukras

Narod

Konakovic zapamti onu " covjek zaboravlja,ali ljudi pamte".Pazi sto govoris i obecajes,ali mnogi sumnjaju da si izdajnik.

Prdoljub

Da je... Kao što nije, još bi se naš Dinče slikao se uramljenim Alijom na zidu... Do sada bi već odbranio doktorsku disertaciju na temu, napr. "Uticaj strunjače na kolut naprijed" Ali... Avaj...

Ha ha ha

***

Kifla

---

To Dino, samo guraj dalje!

Dobar Dino skroz.

Nikolica s prikolicom

Nećete dugo čekati i vidjet ćete ko su bili pravi blokatori i ogovorni za ovakvo stanje u BiH. Ne gledajte šta političari pričaju, nego pratite što rade i kakvi su im rezlultati. Ima jedna basna o gavranu, lisici i vrapcu, pročitajte je, poučna je.

Ðe neće....

***<< Kad se samo sjetimo da je to trajalo 500 godina... Idu li i tebi suze brate (polu)turčine?

Adi

ne *****tati fasistima koji nas pljackaju 30g, koji su nas gurnuli u propast, koji su nas doveli na ivicu gladi, unistili sva preduzeca, poljoprivredu, ekonomiju, raselili pola miliona mladih, ne u vlast zlocince vise

Adi

Lijepe riječi su ukras

Jah

Ovo lice je *****ializacija i cisti odraz demokratske nezrelosti i zatucanosti BiH glasaca ….. pa do kada vise ??????

??????

Koji diletant#

Doctor Ksarabas

Lijepe riječi su ukras ka Haha Ponuda je tu nek je uzmu. Al u ***

/ Najnovije