Elmedin Konaković o bošnjačkim liderima i političarima: "Da vam opet nešto kao Bošnjak kažem"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

STRUBJAČOOOO ,GDJE SU PARE KOJE SI POKRO OD EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNA DOK SI BIO U LOPOVSKOJ SDA I SA TIM PARAMA SI NAPRAVIO STRANKU! KADA ĆEŠ VRATITI PARE BOSNI DA NORMALNO FUNKCIONIŠU?!

B

Joj supljaka. Ja se još zaletio da pročitam kad tamo tekst koji ponavlja od početka kampanje za izbore. Još nije dobacio dalje samo trla baba lan ..

Jedan iz mase

Fakat, ovaj je Konaković glup ko točak!

Xyz

Supak bas se dobro opisao...

Guest

Elmedin ko dijete na tuti, ka...

Zna li ovaj lik sta raditi?

*****e ti radi svoj posao za koji primas platu i ne lupetaj vise!

MrziteljPDA

Da je naš Dino dobio milion maraka za svaki dan kada ne klepeće i šupljira na podobnim medijima do sada bi skupio 0 maraka

????

Zar je Dino Bosnjak ?

nasvasta

Bravo majstore časni ljudi su uz tebe

Ivri

Niti si ti Bošnjak a ni oni koji sjede u NSRS Vi samo glumite Bošnjake jer pokvarenjaci nemaju narod

ovo treba OBVEZATNO staviti

u HUMORISTIČKU rubriku_ bosanski vicovi_.

I Nedim Sladić dao prognozu

Ne izgleda dobro, ljudi...

LJILJAN

BIH JE ZEMLJA TRI RAVNOPRAVNA NARODA STA ME BRIGA STO VAS IMA NAJ VISE

Kad cete se

kutarisati akuserke!?

Kad Bakir vrati zlato!

STRUBJAČOOOO ,GDJE SU PARE KOJE SI POKRO OD EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNA DOK SI BIO U LOPOVSKOJ SDA I SA TIM PARAMA SI NAPRAVIO STRANKU! KADA ĆEŠ VRATITI PARE BOSNI DA NORMALNO FUNKCIONIŠU?! ka ***

CG

Kao i Dodik, počeo se miješati u unutrašnje stvari drugih država. I on ndbi priznao nezavisnost Crne Gore.

Dino, na respiratorima nisu umirali pretezito

Bosnjaci. Na njima su umirali pretezito GLUPAVI ljudi. Mislim da je jasno.

333

Moram reci da mi je posebno komicno sto SDA botovi Konakovica sada zovu Busuladzic. Ja te konfuzije u nerazvijenim mozgovima. Tuca trerezarednih "ideologa" oko najsramotnijeg naslijedja Bosnjaka, gdje niko vise bas nesto i nije siguran u sta vjeruje, sta zagovara, koji mu je svjetonazor. Bitno je da se sacuva ili dobije reketaska pozicija i izmisljeni svijet, fantazija laznjaka.

333

A za respiratore, i opcenito devastaciju zdravstva koje je postalo fabrika smrti i nesrece, trebaju mnogi da odgovaraju, ne samo Fadil i Sebija.

/ Najnovije