Elmedin Konaković: 'Nikad mi neće biti jasno kako su Komšić i Izetbegović pristali na ovo'

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prdoje

***

IBRO

***

Makelele

***

Gavrilo Konjakovicu

Ne jedi G i ne peri svoje sadasnje poteze i prodaju drzave dusmanima pljuvajuci po prethodnicima...jesi li ista ikad uradio a d nisi pljuvo po prijasnjij vlasti...jel tako daliji pricas o bivsim zenama?

Četnici su upali u selo i žive su ih spalili

Darijo Srna otvorio dušu i ispričao potresnu priču svoje obitelji. Uzeir Srna rođen je 1940. godine u selu Gornji Stopići u istočnoj Bosni, godine 1941. Kad je Uzeir imao samo godinu, njegova majka bila je trudna. *****ci su upali u selo, trudna žena nije mogla bježati pred njima, otac je zgrabio Uzeira i s njegovim starijim bratom Safetom pobjegao je u šutu. Njegovu majku i sestru *****ci su žive zapalili.Kad su stigli u Bosanski Šamac, u grad prepun izbjeglica, otac je Uzueira izgubio. Jednogodišnji dječak nekako je završio u Sarajevu, odakle je prebačen u sirotište u Murskoj Soboti, u kojem je proveo nekoliko mjeseci. Tamo ga je usvojila obitelj Kelenc.Glava obitelji bio je policijski službenik, koji je dječaku dao ime Mirko, pa je mali Mirko Kelenc odrastao u toj obitelji i krenuo u osnovnu školu. Po završetku rata, Uzeirov otac je sa sinom Safetom i svojim najstarijim sinom tražio svoje izgubljeno dijete, ali je i sam doživoi nesreću. Život je izgubio od zalutalog metka koji je u njega ispaljen ispred kaavne u kojoj je radio.

.:.

***

Ja1

Konakovicu! jednom rjecju “patriote”

Četnici su upali u selo i žive su ih spalili

Safet je nastavio potragu za svojim bratom, nakon nekog vremena došao je do obitelji Kelenc, pokušali su mu objasniti da bi dječak imao bolji život s njima, ali Safet to nije htio čuti. Odveo je Mirka u Bosanski Šamac u kojem mu je vraćeno ime Uzeir. Te jeseni je krenuo u treći razred osnovne škole.” Dolazak u Metković : Uzeir Srna je preko Sarajeva stigao u Metković, gdje je radio u pekari kao vozač, bio je i nogometni rener, a imao je dva braka, u braku sa Nadom dobio je sina Renata, a potom je u braku sa Milkom dobio Igora i Darija Srnu. Uzeir Srna, preminuo je 2016. godine pred utakmicu Hrvatska – Turska na Europskom prvenstvu, u kojoj je Srna igrao kao kapetan Vatrenih od prve minute u nesretnom porazu, bez obzira na smrt oca. Darijo Srna počeo je profesionalnu karijeru u Hajduku iz Splita 1999. godine, potom je čak 15 godina nosio dres Šahtara, od 2003. do 2018. godine, a u 2019. godine završio je karijeru u talijanskom Cagliariju. Za 14 godina u reprezentaciji hrvatske Srna je skupio 134 nastupa, uz 22 postignuta gola, a ispred njega je samo Luka Modrić s 172 utakmice u dresu Hrvatske.

Izdaja

Kako je nastala situacija sa obaranjem tužbe protiv Srbije, tako je nastala i priča o skretanju BiH na put "saradnje" sa NATOm, umjesto pristupanju istom. Kome to odgovara? Zna se!!! I u prvom i u drugom slučaju isti igrači igrali su za kuhare iz Srbije. Jasno je sve, ko je izdajnik i za koga se igralo.

Gost

Ma svi ste vi ****a nesposobna a i nešto drugo.

Dino,dino

Nikad nam nece biti jasno odkud ti da zalutas u politiku,jos nista nisi uradio osim ispunjavanje zelja dodiku i covicu. Dok je tebe Bosni drugi neprijatelji netrebaju

nasvasta

Kad je urađena izdaja tužbe protiv Srbije više ništa ne iznenađuje od SDA DF nepotista korumpirani uhl**** sa papirima iz štamparija.

arbih

***

Iva

***

Iva

***

Guest

***

aljo

Pokvarenjace, predsjednisvo put u natto usvaja jednoglasno a tada je Dodik /clan predsjednistva/ 2020 bio protiv. Kompromis je, podsjetimo, napravljen 19. novembra 2020. kad je Predsjedništvo BiH usvojilo ne godišnji nacionalni program, već Program reformi BiH.

Nebo

Ja sam i dalje u soku od toga da nam je on Ministar vanjskih poslova.

Nekoniko

Ne bacaj prašinu u oči narodu, vidimo mi šta ti radiš i ne nadaj se ničem dobrom. Ne izvrći stvari, ne prosipaj ublehe, vidi se sve i zna se sve. Zlo raditi, a dobru se nadati, ne može

Nekoniko

>>Ja sam i dalje u soku od toga da nam je on Ministar vanjskih poslova. ka Nebo<Svi smo još u šoku.

Ssssš

Sejdo pijandura,a onaj vehabija,moj Konakovicu. Da svi razmisljaju i vode politiku kao ti, gdje bi nam bio kraj.

Bokser

Sreća pa ti se babo nije sjetio da od tolike mrcina napravi dvojke.Velika sreca

Hahah

Konakovic SDA skola.

/ Najnovije