Elmedin Konaković nakon pregovora o Izbornom zakonu: 'Volje ima samo kod stranaka većine'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ama nece ...

... oni NIKAD prstom mrdnuti za nas. To je obicna grupa interesdzija i muka je sto ih uopste ima na politickoj sceni.

Panzer

Nikad više Sejdo u predsjedništvo

Dino,dino

Usvojene su tehnicke izmjene izbornog zakina zasto ne nagovoris snsd i hdz da glasaju u Domu naroda. Samo ispunjavate zelje a neznate da i Bosnjaci imaju prava koja ste vi iz trojke ukinuli

Objavi

Objavite sve šta ste dogovorili u laktašima,pa nek gradjani sami vide je li to za svih nešto pozitivno ili se radi o izdaji.Ovako sakrivanje tog dogovora izaziva sumnju u vaše dobre namjere.

MrziteljPDA

***

Zbor

***

NAM

Nikad više Sejdo u predsjedništvo ka Panzer . Bice Zaljko, Miro, Zlatko a nisu HDZ svidjelo se tebi ili ne. Svi da biramo sve clanove predsjednistva.

Panker

***

Bosanski kralj prvovjenčani

O tome treba razgovarati u parlamentarnoj skupštini BiH poslati predlog. Ako Trojka koju personificira Konaković učini nešto kao što je bila greška Miloradu isporučiti četvrtog delegata pa sada na sve strane škripi. E moj ti gospodine Konakovći, idi ti vježbaj kolut napred i kolut nazad. I to nisi zaslužio jer si prvo diplomirao pa onda upisao DIF. Slijedi ti onda isto što i Osmici.

/ Najnovije