Elmedin Konaković: Na ovu aktuelnu presudu nisam uticao nikako"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahah

Koji ufurani glupak!

Aida

Po cemu?Koji dio nije istina?

Gost

Sve je istina....super...vise nikada necete pobijediti na izborima...izgotivite se 4 godine i onda adio zauvijek...a mogli ste uci u historiju...

Ljiljan:***

Po cemu?Koji dio nije istina? ka Aida ALI ISTINA JE DA JE I OVAJ ***OTPAO OD TE ISTE LOPOVSKE SDA A UZ PUT JE OPLJAČKAO I UNIŠTIO EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNU!!

nasvasta

Izdrži za pravdu pravi borci su uz pravdu a ne ko oni plaćenici koji izdadoše saborce i svoju čast prodadoše i nepravdu podržaše.

BiH

Ti si zlo najvece, al to ti je zadnji mandat, vidio je narod ko si.

abuamar

žalosno je što zbog nekoliko funkcija izgubi država ili bolje rečeno palenistizira jedan narod.naravno ovi neče nikad reči da su oni to uradili nego oni prethodni su to več bili učinili.molim dragog boga da nam da vođe kojima če njihiva vjera i narod biti preči od toga ko je na kojoj funkciji p.p. ko se sječa ko je bio prije 10 god ministar u bih-niko ali ko je 1992 izdao bosnu svi tako če se i upamtiti svi oni koji su zulum svom narodu uradili

tuži reiSSovu profuknjaču za

klevetu, dino!! nek ofajla dokaže. odštetu daj u humane svrhe...

Prije 12min

Divna priča sa Dobrinje: Pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo spasili mačku

Makelele

Izdajniče

Divna priča sa Dobrinje:

Pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo spasili mačku. mačka se zove SEBIJA

Ajde

K o nj e..dosadio si..jos iz vc šolje da izletiš

/ Najnovije