Elmedin Konaković iz Brisela: 'Sada BiH trebaju hrabri lideri, ne trebaju nam kukavice'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jasko

Kakvi hrabri, trebaju mudri, a ne ublehe. Takvih danas nema u Briselu

BiH

Vi hrabro prodajete BiH, a ne bojite se naroda, al imacete posledice izdajnici.

Jfkfklk

***

333

Da ne pricamo o dzekovima, sposobnim, obrazovanim, kompetentnim. Toga u Bosni vise nema ni u tragovima. Poslijeratni provincijalci, kompleksasi, seljadija, doslje, malogradjani, su se svojski potrudili da eliminisu sve sto ima dva grama mozga iz zivota ovog drustva. Zato i jesmo na dnu svega.

..,..

TaKi kao ti?

Fjkfkj

Ovaj nastavnik fizičkog se baš zamaštao, EU kao ni BiH uskoro neće postojati. Ta odvratna legla svega trulog i nepoštenog odlaze ma đubrište ;) ka Jfkfklk Ma Ronhill ide na smetljište! Historije, of kors ;) Ko još puši osim ovih što su žitelji veeeelikooog šumskog i životinjskog parka. Niko im nije još objasnio da pušenje, posebno lošeg švercovanog Ronhilla loše utiče na zdravlje.

Ghh

ZNA SE KO JE I KOJI ENTITET NECE U EU VEC UZ RUSE I KO RUSI BIH. ALI NIKAD NECE....

Bibi

Hahahah oco je stvarno tragikomično ,šta ovaj sve lupeta.Ja bih samo pitala te evropljane imaju li oni nastavnika tjelesnog kao sveznajućeg ministra ,pa da ih primimo u naprednu bosansku uniju ,jer molim lijepo ovakav kapacitet sigurno nema niko.

Ma BiH treba novi kolonizator da uvede neki red

...tipa Austrougarske. Jedino tada je BiH (za ono doba...) na nesto licila... I nakon toga vise nikad. Kao i prije toga.... A tvoje tzv. hrabre ljude, moj Elmedine, ostavi ..... STalno mi imamo neke hrabre ljude, ali nikako da ista iz toga dobroga proizidje.

Ktltltl

***

Ronhill

***<< Stoje, stoje... PUŠENJE izaziva... RAK... hahahaaaaaa

hahahahahahahaha

Ovo je za dobro povracanje.

Ale

Kada će ova budala prestati laprdati! Komesar Oliver radi protiv EU i on je Orbanov čovjek i uskoro će biti odstranjen

Jjghkzh

Samo hrabro napred, ne bojte se lažu za rak ;)

Tacno

***

/ Najnovije