Elmedin Konaković: BiH smo za ovih 100 dana vratili u fokus, postali smo nezaobilazan faktor

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DontGetIt

Ne razumijem kako je to uspjeh sto smo prva i druga zemlja po uvozu hrvatske i srpse robe?

BiH

U fokusu, kao najgora, nametnuta vlada, fuuuuj

ananassanana00@proton.me

U fokus za podjelu BiH možda

Gotovo je

Ti si proklizo. Ja sam te podrzavo sve do ove Schmidtove odluke. Izguraj ovaj mandat i onda ides u zaborav. Kasumovic, Ogresevic i Efendic su prava snaga koja treba da zamijeni truhlu porazenu SDA.

Koel

Kakva je ovo budala izkomplexirana smijenite ovo ****o dok nije kasno ili ga vodite u ludnicu

pupak

Dosta stvari ti ne razumijes .. manje dokumenata potpisuj ... Bice nam bolje svima

Dea

Lik je prekuco igricu u egomaniji i narcizmu.

hahahahaha

Cime smo faktor?????

Ivo

Covjek je nesoosoban I pokvaren On Nenad problema sa ambasadorima KOJI rade protiv BIH? Sve sto je radio bill vise pta putovanje u BG ZG BL MO DA SE UVLACI U *****!

Hahahah

Hahahah, cuj vratili smo dignitet a on ministar vise unutrasnjih pijacnih poslova nego vanjskih! Pobrkali se loncici! Samo jos da iskoci iz Argete!

Žalosno

Kakav je ovo crkus ? Posjeca me na ono kad je ona vuciceva ministarka sazvala press kad su vratili i tapacirali dvije fotelje...

/ Najnovije