El Dragan Čović, emir od Hercegovine: Priča o jednom licemjerju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Simple

Vjernici u Raj Nevjernici u Pakao Licemjeri na dno Pakla, ako Bog da.

Gost

Samo da Muslimani ne govore o licemjerstvu.

Bosko Buha

Neka je sarajevska mahala provalila Covica. Sreca da se Bakirova gradjanska BiH prostire od Kozije cuprje do Dobrinje. Podjela i razlaz su jedini recept za klincki mrtvu BiH. Ko ce sa vama muslimanima da zivi? Pogledajte sta Novalic lupa u vezi nabavke vakcina za entitet FBiH. Da mi je znati gdje Bakir samo nalazi ovakve kadrove (Novalic, Turkoviceva, seksi Selmo...)?

Komso razlaz je vazda na bujrum.

Neka je sarajevska mahala provalila Covica. Sreca da se Bakirova gradjanska BiH prostire od Kozije cuprje do Dobrinje. Podjela i razlaz su jedini recept za klincki mrtvu BiH. Ko ce sa vama muslimanima da zivi? Pogledajte sta Novalic lupa u vezi nabavke vakcina za entitet FBiH. Da mi je znati gdje Bakir samo nalazi ovakve kadrove (Novalic, Turkoviceva, seksi Selmo...)? ka Bosko Buha Kufer u ruke, put pod noge.

Koel

Bit ce clan predsjednistva samo kad na vrbi grozdje rofi i dom naroda sto je imao imao nikad vise pa neka place na ksmenjaru kolko hoce od 2022 nacionalna manjina uzpovci

Guest

Guest Sta je vama gradjani BiH? Treba "legitimno predstavljenom promicatelju evropskih vrijednosti" jos jedna Hecijenda. Znate li.da on ima dvije.kcerke pa da se ne svadjaju oko imovine.

dragi smrdež

od ovog nije ni bakir puno gori

Rus-mir

Svatko na svoju stranu i na svoje, pa neka si biraju prijatelje po vlastitom izboru. Srbi su se očigledno okrenuli Rusima, Muslimani arapskom svijetu, a Hrvati Europi. To znamo poodavno, ne znam zašto se mučiti s nečim za što znamo da je neodrživo?

n

Fasista je to, dvolicni krivousti fasistsa, isti kao i mentor mu tudjman

Role

Neka je sarajevska mahala provalila Covica. Sreca da se Bakirova gradjanska BiH prostire od Kozije cuprje do Dobrinje. Podjela i razlaz su jedini recept za klincki mrtvu BiH. Ko ce sa vama muslimanima da zivi? Pogledajte sta Novalic lupa u vezi nabavke vakcina za entitet FBiH. Da mi je znati gdje Bakir samo nalazi ovakve kadrove (Novalic, Turkoviceva, seksi Selmo...)? ka Bosko Buha Kufer u ruke, put pod noge. ka Komso razlaz je vazda na bujrum.<< Tako je, razlaz, kupi prnje i razlaz gdje ti volja. Sve drugo je gubljenje vremena, Biologija će svoje učiniti svakako kroz 50 godina pa čemu se nesretnice nadaš.

/ Najnovije